reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ej btw wiecie, że kiedyś tu się na niego żaliłam i zostawiłam lapa otwartego i poszłam spać i on mi chciał zamknać i to przeczytał? :D
Było mu rano tak strasznie przykro... Ale na szczęście większość z Was kazała mi puknać się w łeb i tym wygrałam całą sprawę :D ze żale się, ale są tu mądre laski i mnie sprowadził do pionu :D

ej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie :D
Wie i trochę się ze mnie podsmiechuje z tego powodu, ale chyba widzi, że to dobre dla mojej głowy 😅 No i docenia jaka jestem przez to ogarnięta w temacie starań, bo naprawdę czytając wasze wypowiedzi można się wiele nauczyć ☺️

reklama
ej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie :D
wie :)
Kiedyś gadał, że mam tyle nie siedzieć bo tu same trolle i ja ja też trolluje 😅 a jak dostałam bana to już w ogóle się rozgadał 😅
Ale później pokazałam mu te co mam na insta, oowieszialam o problemach i zrozumiał, że tu są fajne dziewczyny ☺️

Do góry