reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Wszystko rozumiem, tylko nasienie trzeba byloby zbadać już kiedyś (mamy 3 dzieci - więc musiało byc ok) a po kuracji sterydowej hormony się przestawiają i wplywają na zmianę nasienia, po odblokowaniu właściwym wszystko powinno wrocić do normy sprzed ale w żadkich przypadkach (gdy stosowane są w nieodpowiednich dawkach lub zbyt długo ) mogą już nie wrocić. Jednym słowem połroczny hardcor stresowo-wysiłkowy + kuracja sterydowa może u nas być przyczyną niepowodzeń, plus nie zawsze trafianie w dzień owulacji, moj wiek itp.... dlatego dużą nadzieję pokładam w tym, że powoli konczy się kurs a kuracja już prawie pół roku za nami i teraz będzie efekt.
Kuracja sterydowa brzmi mega poważnie...

Wszystko rozumiem, tylko nasienie trzeba byloby zbadać już kiedyś (mamy 3 dzieci - więc musiało byc ok) a po kuracji sterydowej hormony się przestawiają i wplywają na zmianę nasienia, po odblokowaniu właściwym wszystko powinno wrocić do normy sprzed ale w żadkich przypadkach (gdy stosowane są w nieodpowiednich dawkach lub zbyt długo ) mogą już nie wrocić. Jednym słowem połroczny hardcor stresowo-wysiłkowy + kuracja sterydowa może u nas być przyczyną niepowodzeń, plus nie zawsze trafianie w dzień owulacji, moj wiek itp.... dlatego dużą nadzieję pokładam w tym, że powoli konczy się kurs a kuracja już prawie pół roku za nami i teraz będzie efekt.
no spoko tylko nasienie jest zmienne i to, że kiedyś było spoko (a tego też nie wiemy bo i z ujowym można zapłodnić) to nie znaczy, że całe życie facet ma spoko nasienie.
Chodzi mi tylko o to, że jeśli nasienie nie było badane to tak naprawdę nie wiecie jak jest :)

Ja mam siostrę i brata, ale moja siostra gra do tej samej bramki co brat, więc miałam bratową (aktualnie nie) i mam siostrową 😅 siostrowa jest super, chociaż różnica wieku między nami jest kosmiczna, a mój mąż mógłby być jej ojcem, ale bardzo ją lubię.

A ja chyba jestem neutralną bratową. Jestem grzeczna, nie wtrącam się w ich rodzinne sprawy, jak trzeba to posiedzę przy stole i się pousmiecham 😅

to niedobrze, ktomalek mówi, że u nas nie ma clo i że jest jedno opakowanie w jednej aptece w sąsiednim mieście
To zadzwoń do nich, sprawdź też na drugim
Zdecydowanie. Połowa miesiąca za nami, tylko dwie 🍼 na pierwszej stronie :(
Ja w sumie nie wiem czemu jestem na testowaniu, jak szans u mnie nie ma absolutnie. Ale niech juz będzie 😜 liczę zaraz na fale 🍼od Was
Ja wracam z monitoringu i nawet testu nie będę marnować. Mój gigant pęcherzyk chyba nie pękł, nawet nie byław stanie powiedzieć co tam w środku on ma, bo dziwnie to wygląda. Pytałam o torbiel, ale powiedziała że chyba nie, bo nie ma 30 mm - zmniejszył się z 28 do 20. Ja to mam pecha z lekarzami

reklama
Do góry