LadyCaro
Fanka BB :)
ja myślę, że mój mąż mazdusie kocha lekko bardziej niż mnie taki jego samochodzikMój chce samochodzik i kocha lego xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja myślę, że mój mąż mazdusie kocha lekko bardziej niż mnie taki jego samochodzikMój chce samochodzik i kocha lego xd
I wszystko się zgadzaMój chce samochodzik i kocha lego xd
Mój ostatnio spędzał noce z samochodem w garażu. Także tego....ja myślę, że mój mąż mazdusie kocha lekko bardziej niż mnie taki jego samochodzik
nasza kotka ma różne imiona ale zazwyczaj mówimy na nią Kurw xD „ej Ty! Kurwiu!” ReagujeJezu, to ja do mojego kota mówię dużo gorzej i się nie obraża. Np Ty bury chuju
Kolega z pracy nazwał kota Los Debillos i mówi do niego Ty debilunasza kotka ma różne imiona ale zazwyczaj mówimy na nią Kurw xD „ej Ty! Kurwiu!” Reaguje
aaa to mój jest Audi fan, a ja kocham mu pokazywać te memy np całujących się facetów i podpis „typowy fan Audi”ja myślę, że mój mąż mazdusie kocha lekko bardziej niż mnie taki jego samochodzik
Jezu tak! Jak mi Stary coś opowiada co w samochodzie zrobił/trzeba zrobić to mój mózg:Mój ostatnio spędzał noce z samochodem w garażu. Także tego....
W końcu oddał do mechanika, na naprawę jak twierdzi najgrubsza i ostatnia.
Oby, bo już mam dość. I tych napraw i udawania ze słucham z zainteresowaniem
Też mamy Audiaaa to mój jest Audi fan, a ja kocham mu pokazywać te memy np całujących się facetów i podpis „typowy fan Audi”
Moj ostatnio się śmiał ze ja mam swoje forum, a on swoje.Jezu tak! Jak mi Stary coś opowiada co w samochodzie zrobił/trzeba zrobić to mój mózg: