reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzień dobry w zj*baną środę, pogoda nadal rozpieszcza, aż chce się żyć 🤣 Ja dziś znowu ledwo wstałam z łóżka, jeszcze mi się dwie kreski śniły a jak budzik zadzwonił to byłam przekonana że dziś niedziela 😆 Nie mam siły, nic mi się nie chce a te wieczne czekanie mnie wykańcza.. Rano tak mnie zemdliło że wisiałam nad kiblem ale kolejna biel testu sprowadziła mnie na ziemie.. Stres mnie zjada. Czekania na okres ciąg dalszy, boje się że przez te garści leków tylko mi się cykl popierd*lił 😤

Pierwsza strona wygląda strasznie, a ja tak lubie maj.. Najgorzej że tyle z Nas czeka na okres 😞
No straszna lipa, ostatni raz prowadzę kreski

Ooo, to muszę poczytać. Mialam do czynienia z 1 lekarzem stamtad w uniwersyteckim i był ok. Chociaż np mój mąż go niezbyt lubi... jakos go nie przekonuje.
Na fb widziałam ...
Jeszcze myślałam czy jakbym się do uniwersyteckiego zapisala po tej histerolaparoskopii to myślisz, że mi zrobią inseminację na NFZ?

No ja właśnie zapisałam się na wizytę, by rozpocząć inseminację. Znowu dziś jestem cała w strachu, że w lipcu 32 urodziny i czuję zegar tykający na plecach (oczywiście mówię tylko o sobie). Jeszcze na insta dzisiaj wyświetliły mi się te okropne obrazki "płodność po 30 roku i po 35". Nie wiem czy strach jest odpowiednią motywacją, by rozpocząć inseminację no ale...

reklama
Do góry