Brownie1992
Moderator
JasneTo był czysty przypadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JasneTo był czysty przypadek
MożeMam pytanie - czy rodzinny może wystawić receptę na Euthyrox? Nie uśmiecha mi się bulić 200 zł za konsultacje u endokrynologa, żeby dostać receptę
Tak, może.Mam pytanie - czy rodzinny może wystawić receptę na Euthyrox? Nie uśmiecha mi się bulić 200 zł za konsultacje u endokrynologa, żeby dostać receptę
A ja Ci życzę udanego wyjazdu pod kątem relaksu, słońca i milości... nie myśl o staraniach tylko sobie zrób wakacje od tego wszystkiego , zrelaksuj się. Jedź z myslą o doładowaniu energii ☀🏖🏝będę się starać, ale wiemy jak jest szanse marne
Nie mam Pierwszą receptę dostałam prywatnie u endokrynologa, później prywatnie gin mi przepisał kolejną, a teraz nie mam w planach żadnych prywatnych wizyt bez powoduTak, może.
A masz jakiś pakiet medyczny? Ja tylko klikam w apce "przedłuż recepte" i mi letrox wypisują, ale na NFZ też podobno już jest taka opcja, że tylko kontynuacje leczenia można
No to jak u rodzinnego powiesz historię to Ci przepiszeNie mam Pierwszą receptę dostałam prywatnie u endokrynologa, później prywatnie gin mi przepisał kolejną, a teraz nie mam w planach żadnych prywatnych wizyt bez powodu
Jakbyś miała mocno przekroczone parametry, to dzwoniliby z laboratorium. Także się nie martw, to pewnie nic poważnego jeśli już.W ogóle jeszcze przed majówką oddawałam siku na posiew moczu i do teraz nie mam wyników online... musieli ich nie wpisać do systemu. Więc i tak czeka mnie wizyta u rodzinnego, chociażby z tego względu ciekawe czy coś mi wyszło, podejrzewam jakąś nieleczoną infekcje