reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Mam pytanie - czy rodzinny może wystawić receptę na Euthyrox? Nie uśmiecha mi się bulić 200 zł za konsultacje u endokrynologa, żeby dostać receptę 🙃

Mam pytanie - czy rodzinny może wystawić receptę na Euthyrox? Nie uśmiecha mi się bulić 200 zł za konsultacje u endokrynologa, żeby dostać receptę 🙃
Tak, może.
A masz jakiś pakiet medyczny? Ja tylko klikam w apce "przedłuż recepte" i mi letrox wypisują, ale na NFZ też podobno już jest taka opcja, że tylko kontynuacje leczenia można

Dzień dobry.
Ale wczoraj poszło tematów 😂
Zacznę od najświeższych info, 12 dpo zatestowałam sobie wcześniej again, biało. Testuje tak, bo lekarz po prostu mówił mi żeby wykryć ciążę jak najwcześniej. A no i stary wczoraj: Ale masz cycki 😅. A zawsze właśnie od takich cyców mi się zaczynało. Nie mam jakoś zwykle aż ogromnego bólu piersi przy pms, także też mnie to zastanowiło. Chyba już dam sobie na luz. Cykl raczej nie ten. Dla pewności poprawie prawilnie 20-go.

Co do zaręczyn. Ja to wszystko wiedziałam. W tym dniu jechaliśmy autem i zapytałam, czy mogę wybrać miejsce? Wiedział już, że wiem 😂 No i oczywiście wybrałam, super odludzie 😎. Ale było urokliwie i pięknie.
My to tak nie za bardzo jesteśmy aż takimi riko tiko romantiko. Mimo tego, że jesteśmy bardzo uczuciowi.
Co do tematu 800 plus, inflacja i kredyty, to żyłka już mi na czole pulsuje. I to w sumie tyle 😂

Tak, może.
A masz jakiś pakiet medyczny? Ja tylko klikam w apce "przedłuż recepte" i mi letrox wypisują, ale na NFZ też podobno już jest taka opcja, że tylko kontynuacje leczenia można
Nie mam 😞 Pierwszą receptę dostałam prywatnie u endokrynologa, później prywatnie gin mi przepisał kolejną, a teraz nie mam w planach żadnych prywatnych wizyt bez powodu 🤷🏼‍♀️

W ogóle jeszcze przed majówką oddawałam siku na posiew moczu i do teraz nie mam wyników online... musieli ich nie wpisać do systemu. Więc i tak czeka mnie wizyta u rodzinnego, chociażby z tego względu 😫 ciekawe czy coś mi wyszło, podejrzewam jakąś nieleczoną infekcje

reklama
W ogóle jeszcze przed majówką oddawałam siku na posiew moczu i do teraz nie mam wyników online... musieli ich nie wpisać do systemu. Więc i tak czeka mnie wizyta u rodzinnego, chociażby z tego względu 😫 ciekawe czy coś mi wyszło, podejrzewam jakąś nieleczoną infekcje
Jakbyś miała mocno przekroczone parametry, to dzwoniliby z laboratorium. Także się nie martw, to pewnie nic poważnego jeśli już.

Do góry