MyszkaMiki30
Fanka BB :)
takMam pytanie - czy rodzinny może wystawić receptę na Euthyrox? Nie uśmiecha mi się bulić 200 zł za konsultacje u endokrynologa, żeby dostać receptę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takMam pytanie - czy rodzinny może wystawić receptę na Euthyrox? Nie uśmiecha mi się bulić 200 zł za konsultacje u endokrynologa, żeby dostać receptę
Dzięki za uspokojenie, bo bardzo boje się infekcji - jeszcze przez zabiegiem mojemu gin średnio podobały się moje wyniki moczu. Ale inny lekarz powiedział mi, że przy kamieniach na nerkach (moja zmora) infekcje praktycznie ciągle nawracająJakbyś miała mocno przekroczone parametry, to dzwoniliby z laboratorium. Także się nie martw, to pewnie nic poważnego jeśli już.
Udało się, za miesiąc rodzę. Strach i obawa jest bo wykryli mi toxoplazmoze, nie mam pewności, że wszystko będzie okej mimo, że badania były ok i regularnie biorę antybiotyki. Strach jest już we mnie zapisany.taak, pamiętam Twoją historie ale teraz chyba wszystko okej? Udało się w końcu?
Mi ostatnio wypisała 3 recepty z trzema różnymi datami po 4 opakowania na każdej i tym sposobem mam leki na cały rokNie mam Pierwszą receptę dostałam prywatnie u endokrynologa, później prywatnie gin mi przepisał kolejną, a teraz nie mam w planach żadnych prywatnych wizyt bez powodu
trzymam kciuki! Łatwego porodu! :*Udało się, za miesiąc rodzę. Strach i obawa jest bo wykryli mi toxoplazmoze, nie mam pewności, że wszystko będzie okej mimo, że badania były ok i regularnie biorę antybiotyki. Strach jest już we mnie zapisany.
Wlasnie tez czasami czytam i się dygam przed tym.Ja też wczoraj czytałam o tym jakie przeżycia mają dziewczyny przy in vitro to się tylko za głowę łapalam ...
500 stron!!!!
Tak jak mówisz, strach jest juz wpisany. Będzie dobrze PowodzeniaUdało się, za miesiąc rodzę. Strach i obawa jest bo wykryli mi toxoplazmoze, nie mam pewności, że wszystko będzie okej mimo, że badania były ok i regularnie biorę antybiotyki. Strach jest już we mnie zapisany.
Pamiętasz jak polecałas Parens w Krakowie? Dużo ostatnio negatywnych opinii o nich się pojawia.Wlasnie tez czasami czytam i się dygam przed tym.
Ooo, to muszę poczytać. Mialam do czynienia z 1 lekarzem stamtad w uniwersyteckim i był ok. Chociaż np mój mąż go niezbyt lubi... jakos go nie przekonuje.Pamiętasz jak polecałas Parens w Krakowie? Dużo ostatnio negatywnych opinii o nich się pojawia.