reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jakbyś miała mocno przekroczone parametry, to dzwoniliby z laboratorium. Także się nie martw, to pewnie nic poważnego jeśli już.
Dzięki za uspokojenie, bo bardzo boje się infekcji - jeszcze przez zabiegiem mojemu gin średnio podobały się moje wyniki moczu. Ale inny lekarz powiedział mi, że przy kamieniach na nerkach (moja zmora) infekcje praktycznie ciągle nawracają :(

taak, pamiętam Twoją historie :) ale teraz chyba wszystko okej? Udało się w końcu?
Udało się, za miesiąc rodzę. Strach i obawa jest bo wykryli mi toxoplazmoze, nie mam pewności, że wszystko będzie okej mimo, że badania były ok i regularnie biorę antybiotyki. Strach jest już we mnie zapisany.

Ja też wczoraj czytałam o tym jakie przeżycia mają dziewczyny przy in vitro to się tylko za głowę łapalam ...
Wlasnie tez czasami czytam i się dygam przed tym.

University Of Florida Arrow GIF by UF CJC Online

Udało się, za miesiąc rodzę. Strach i obawa jest bo wykryli mi toxoplazmoze, nie mam pewności, że wszystko będzie okej mimo, że badania były ok i regularnie biorę antybiotyki. Strach jest już we mnie zapisany.
Tak jak mówisz, strach jest juz wpisany. Będzie dobrze ❤️ Powodzenia

Dzień dobry w zj*baną środę, pogoda nadal rozpieszcza, aż chce się żyć 🤣 Ja dziś znowu ledwo wstałam z łóżka, jeszcze mi się dwie kreski śniły a jak budzik zadzwonił to byłam przekonana że dziś niedziela 😆 Nie mam siły, nic mi się nie chce a te wieczne czekanie mnie wykańcza.. Rano tak mnie zemdliło że wisiałam nad kiblem ale kolejna biel testu sprowadziła mnie na ziemie.. Stres mnie zjada. Czekania na okres ciąg dalszy, boje się że przez te garści leków tylko mi się cykl popierd*lił 😤

Pierwsza strona wygląda strasznie, a ja tak lubie maj.. Najgorzej że tyle z Nas czeka na okres 😞

Załączniki

• 346121858_897680638197441_1316635214275447686_n.jpg
    346121858_897680638197441_1316635214275447686_n.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry