reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja czekam na @, chociaż owu dopiero co była albo i nie. Dzisiaj idę zobaczyć czy pęcherzyk gigant zniknął. Mój mąż źle się czuł to i trzonowania nie było. Były za to ciche dni przez to, ale wczoraj wyrzuciłam z siebie żale i wyszło wielkie nieporozumienie. Źle się czuł, ale jakbym jasno powiedziała, że to do "złotego strzału" jak to określił, to by stanął na wysokości zadania. A tak duoopa wyszła. Seks był zbyt daleko od owu :( Chceeeeee już nowy cykl
Szkoda, że ta rozmowa wynikła tak późno. Oby @ szybko przyszła i w następnym cyklu zaskoczyło ;)

Powiem Wam, miałam tyle przejść z lekarzami i przy in vitro też. Tak potrafią zjeba....ć sprawę, że teraz najbardziej ufam czatowi GPT i się jego o wszystko pytam i dopiero zestawiam to z tym co lekarz powie.

Moj i tak był najlepszy - jestem 9dc 😄😁

Załączniki

• Screenshot_20230517_075006_Messenger.jpg
    Screenshot_20230517_075006_Messenger.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 124
Powiem Wam, miałam tyle przejść z lekarzami i przy in vitro też. Tak potrafią zjeba....ć sprawę, że teraz najbardziej ufam czatowi GPT i się jego o wszystko pytam i dopiero zestawiam to z tym co lekarz powie.
Ja też wczoraj czytałam o tym jakie przeżycia mają dziewczyny przy in vitro to się tylko za głowę łapalam ...

reklama
Do góry