Lauritaa
Moderator
dziewczyny macie do polecenia jakaś prostownicę nie bardzo drogą?
Remington Keratin Protect- niezawodna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny macie do polecenia jakaś prostownicę nie bardzo drogą?
Ja byłam na wszystkim i było superLubicie Energylandie? Boże, ja byłam raz w życiu bo tak daleko mamy. Niby ogromne kolejki były ale się zajebiscie bawilam, mogłabym jeździć i się kręcić godzinami xD Moja top atrakcja to Aztec Swing, konkretnie się darlam na tym
Mam bardzo podobny model prostownicy, która uwielbiam i właśnie zaczęła się psuć po 11 latach uzywania. Wyłącza się po każdym prostowaniu kępki włosów. Ja prostuje 3-4 razy w tyg. wlosy. Mi ten model bardzo odpowiada, polecam.Tez mam Remington, od lat. Terwz rzadziej używam, częściej to krecenia. Ona ma zaokrąglone krawędzie i do tego też się super nadaje.
Ten model bodajże
Prostownica REMINGTON S6500 | MediaMarkt
Prostownica REMINGTON S6500 w sklepie internetowym MediaMarkt. Zamów wygodnie online już teraz.mediamarkt.pl
A to u nas odwrotnie, ja prania nie robiłam już chyb ze 3 lata, za to w temacie obiadu to jedynie podgrzać albo ziemniaki ugotować potrafiTak tak tak, podpisuje się , mój odwalił to samo wrzucił różne ciuchy i ułożone adidasy efekt wiadomo jaki był, także pranie ma zakazane sprzątać sprząta i gotuje piecze na prawdę nie mam na co narzekać, ale pranie to nie jego bajka xd
Ubłocone adidasy
Mój ciuchy i książki musi mieć po swojemu, a z książkami to do tego stopnia, że mamy osobne półki, żeby się 'nie mieszały" nie wolno mi jego przestawiaćJa tak strzeliłam focha, jak kiedyś mój mąż mi powiedział, że źle mu koszulki poskładałam - rozwaliłam to wszystko co poskładałam rzuciłam na łóżko i od tej pory zostawiam na kupie i sam sobie składa w swoją kostkę, która ma w głowie obmyśloną
Ja juz jestem po 3 dniu aromka i u mnie żadnych skutków ubocznych. Zaczęłam się zastanawiać czy, aby na pewno na mnie działaZaczęłam aromka rano, ale tak mega dziwnie się czuje, zmeczona, glowa mnie bolała od popoludnia poćwiczyłam i jest ok ale pewnie wroci. Myslicie, ze to po aromku czy zbieg okoliczności?
No i nadrobiłam Was i żegnam się po mału, moze bede podglądać zobaczymy. Może wpadne zdać relacje z monitoringów
Jesteście super, i jak wrócę to chce dużo buteleczek widzieć!
U mnie też stymulacja i ovi działają jakoś tak, że nawet do 28 dc nie daję rady doczekać…A u mnie testów całe pudło. Ale nie testuję, bo @ zawsze jest pierwsza
Ja też na początku brania czułam się okropnie. Zmęczona, obolała. Wiesz, może u Ciebie to być zbieg okoliczności. Może u mnie też był. Nie wiem. Nie czytałam ulotki, bo gin nie kazała. Mój za to czytał i o mało nie zszedł na zawał, więc równie dobrze mogą to być skutki uboczne.Zaczęłam aromka rano, ale tak mega dziwnie się czuje, zmeczona, glowa mnie bolała od popoludnia poćwiczyłam i jest ok ale pewnie wroci. Myslicie, ze to po aromku czy zbieg okoliczności?
No i nadrobiłam Was i żegnam się po mału, moze bede podglądać zobaczymy. Może wpadne zdać relacje z monitoringów
Jesteście super, i jak wrócę to chce dużo buteleczek widzieć!
A mnie się jeszcze przypomniało, ze na angielski w podstawówce mieliśmy przetłumaczyć ulubioną piosenkę i ja wybrałam Smells like teen spirit Nirvany. I na pytanie czy wszystko rozumiem odpowiedziałam, że tak, ale nie wiem co to libido (to były czasy bez internetu i tłumaczyłam ze słownikiem). Nauczyciel mi powiedział, że jak przyjdzie czas to się dowiem Dowiedziałam się tego samego dnia, bo mi kolega po lekcji wytłumaczyłJa kiedyś przybiegam do mojego 5 lat straszego brata z BRAVO w ręku i pytam "co to jest MMaasSSTttuRRacja?" a on mówi "Agnieszka, idź stąd"
Ja też czułam się okropnie. Do tego pierwsze dwa dni tylko wyłam trzeciego dnia miałam tak świetny humor jakbym się zećpała. Ogólnie cały cykl mogę nazwać jako mocno niestabilny emocjonalnie. I mąż też zauważył różniceJa też na początku brania czułam się okropnie. Zmęczona, obolała. Wiesz, może u Ciebie to być zbieg okoliczności. Może u mnie też był. Nie wiem. Nie czytałam ulotki, bo gin nie kazała. Mój za to czytał i o mało nie zszedł na zawał, więc równie dobrze mogą to być skutki uboczne.