reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mój mówi, że do okien tylko ścierka Viledy fioletowa. Myjka Karchera się nie sprawdziła. Robi jakieś dzikie smugi.
Mam ją i żółtą, ale mam dużo okien balkonowych w domu i sie zajadę tą szmatką 🤣
Do tego na wysokości mojego psa na każdym oknie jest jego odbity kinol

reklama
Mnie korciło wczoraj w rossku kupic test ale nie chce się dołować przedwcześnie 😅 poza tym cycki bolą, stary wkurwia samym istnieniem - czyli równo za tydzień, jak w zegarku przyjdzie @. Zawsze na równo tydzień przed łapie mnie wkurw 😂
mam tak samo jak Ty 🤣🤣🤣

Mam ją i żółtą, ale mam dużo okien balkonowych w domu i sie zajadę tą szmatką 🤣
Do tego na wysokości mojego psa na każdym oknie jest jego odbity kinol
Mój myje tylko tą ścierką. Ja okien nie ruszam. Na dodatek przy urządzaniu wnętrza sobie wymyślił balustradę na schodach szklaną. Udało mi się wynegocjować wykończenie jej od góry drewnem (uff...) Ale i tak od razu zapowiedziałam, że ja tego myć nie będę 😁

Zostawię to Wam tylko, może któraś z Was skorzysta 💚
B934F8EF-7002-401E-ACEF-A2444D719C43.png

reklama
Do góry