reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A idziesz jeszcze w nowym tygodniu na monitoring? Ja dwa miesiące temu miałam tak, że na pierwszym monitoringu był pęcherzyk 9mm a trzy dni później już chyba 16, więc jest jeszcze szansa 😊
Tak, idę jeszcze w niedzielę. Byłam też we wtorek i żaden się nie wyróżniał, a było widać ich kilkanaście. Dzisiaj wszystkie były większe, a ten jeden miał 9mm, ale raczej nie zanosi się żeby to był ten. Mam cykle 27 dniowe, ostatnio praktycznie jak w zegarku, więc nie nastawiam się, że cokolwiek z tego będzie.

Tak, idę jeszcze w niedzielę. Byłam też we wtorek i żaden się nie wyróżniał, a było widać ich kilkanaście. Dzisiaj wszystkie były większe, a ten jeden miał 9mm, ale raczej nie zanosi się żeby to był ten. Mam cykle 27 dniowe, ostatnio praktycznie jak w zegarku, więc nie nastawiam się, że cokolwiek z tego będzie.
Mimo Twojego negatywnego podejścia trzymam mocno kciuki :) Czekam na info od Ciebie w niedzielę :)

a jak ja raz przyszłam do Mamy i zaśpiewałam jej piosenkę Ich Troje o tekście:

"Wszyscy o tym marzą dostać się na szczyt
Mówię wam dzisiaj co się stanie
Czeka mnie naprawdę wielkie szczytowanie
Jestem tuż tuż na dobrej drodze czuję że już dochodzę"

jako 10 letnie dziecko? :D

Ja też jako dzieciak zaśpiewałam rodzicom piosenkę:
"Ćwierkają wróbelki od samego rana
Ćwir ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana
Ćwir ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana
A Marysia na to widząc chłopców wielu
Ćwir ćwir kasy nie mam idę do burdelu"
Ni chuja nie wiem skąd ja to znałam. 🤣

Ej a jak będą te moje trampki to proponuję zlot czarownic w Energylandii i przy okazji przyjadę po buty :D
Ja już dawno proponowałam to żadna nie chce się ze mną spotkać 😪😭
Macie mnie za gównianą koleżankę
See U GIF by Mekamee

reklama
Do góry