reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Tak, idę jeszcze w niedzielę. Byłam też we wtorek i żaden się nie wyróżniał, a było widać ich kilkanaście. Dzisiaj wszystkie były większe, a ten jeden miał 9mm, ale raczej nie zanosi się żeby to był ten. Mam cykle 27 dniowe, ostatnio praktycznie jak w zegarku, więc nie nastawiam się, że cokolwiek z tego będzie.A idziesz jeszcze w nowym tygodniu na monitoring? Ja dwa miesiące temu miałam tak, że na pierwszym monitoringu był pęcherzyk 9mm a trzy dni później już chyba 16, więc jest jeszcze szansa
Avy
Mimo Twojego negatywnego podejścia trzymam mocno kciuki Czekam na info od Ciebie w niedzielęTak, idę jeszcze w niedzielę. Byłam też we wtorek i żaden się nie wyróżniał, a było widać ich kilkanaście. Dzisiaj wszystkie były większe, a ten jeden miał 9mm, ale raczej nie zanosi się żeby to był ten. Mam cykle 27 dniowe, ostatnio praktycznie jak w zegarku, więc nie nastawiam się, że cokolwiek z tego będzie.
nieznośne_poplątanie
a jak ja raz przyszłam do Mamy i zaśpiewałam jej piosenkę Ich Troje o tekście:
"Wszyscy o tym marzą dostać się na szczyt
Mówię wam dzisiaj co się stanie
Czeka mnie naprawdę wielkie szczytowanie
Jestem tuż tuż na dobrej drodze czuję że już dochodzę"
jako 10 letnie dziecko?
Ja też jako dzieciak zaśpiewałam rodzicom piosenkę:
"Ćwierkają wróbelki od samego rana
Ćwir ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana
Ćwir ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana
A Marysia na to widząc chłopców wielu
Ćwir ćwir kasy nie mam idę do burdelu"
Ni chuja nie wiem skąd ja to znałam.
nieznośne_poplątanie
Hm, po prostu wolę się pozytywnie zaskoczyć, niż nastawiać się, że owu będzie i rozczarować się, że jednak jej nie ma. Dziękuję. Dam znać na pewno.Mimo Twojego negatywnego podejścia trzymam mocno kciuki Czekam na info od Ciebie w niedzielę
Brownie1992
Moderator
Ja już dawno proponowałam to żadna nie chce się ze mną spotkaćEj a jak będą te moje trampki to proponuję zlot czarownic w Energylandii i przy okazji przyjadę po buty
Macie mnie za gównianą koleżankę
Avy
NIEEEE!!!!Ja już dawno proponowałam to żadna nie chce się ze mną spotkać
Macie mnie za gównianą koleżankę
Będę musiała polować...
Pokaż swoje!
Moje takie bardziej w sumie tenisówki niż trampki. Czekaj, jak nie masz ciśnienia i poluj, bo ja doczekałam się łącznie z jakimś rabatem z netu za 230 zamiast 400 :O
Avy
Fajne! Ale ja tak kocham brak sznurowadeł, że innych trampków nie chcę Ciśnienia póki co nie mam, więc polujęZobacz załącznik 1525461
Moje takie bardziej w sumie tenisówki niż trampki. Czekaj, jak nie masz ciśnienia i poluj, bo ja doczekałam się łącznie z jakimś rabatem z netu za 230 zamiast 400 :O
reklama
nieznośne_poplątanie
Będę musiała polować...
Pokaż swoje!
To te z gumką z tyłu? Mam w dwóch kolorach.