reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
dziewczyny macie do polecenia jakaś prostownicę nie bardzo drogą?
Tez mam Remington, od lat. Terwz rzadziej używam, częściej to krecenia. Ona ma zaokrąglone krawędzie i do tego też się super nadaje.
Ten model bodajże

nie no ja chce zwykłą, bo nie prostuje dużo ale mam jakąś przedwojenną i szarpie mi włosy
Moja stara prostownica się zepsuła jakieś pół roku temu. Podjechałam do media expert i bardzo się zdziwiłam, że prostownice są takie drogie. Wybrałam jakąś pierwszą z brzegu Remingtona, ale wzięłam jedną z tańszych...

Ja też miałam monitoring rano. Dziś 14dc, a największy pęcherzyk ma 9mm, także w tym cyklu raczej bez szans. Jestem zmęczona i złapał mnie jakiś dołek na wieczór. Zagryzłam go makrelą i czekoladą. 🙄
A idziesz jeszcze w nowym tygodniu na monitoring? Ja dwa miesiące temu miałam tak, że na pierwszym monitoringu był pęcherzyk 9mm a trzy dni później już chyba 16, więc jest jeszcze szansa 😊

Ja mamo tato jak pani i pan… generalnie rozmowy z teściowa są dla mnie mega niekomfortowe.

Hitem tez był dzień naszego ślubu, kiedy powiedziała „ale masz brzydka sukienkę. Nie podoba mi się” i ogólnie była o wszystko zła i dawała wyraz ogromnego swego rozczarowania, ze nie została szczególnie uhonorowana.

Teraz jest już troszkę lepiej, ale początki wspólnego życia były straszne.
Jak ona mogła tak powiedzieć.... to dziwne....

reklama
Do góry