Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z ciekawości co to za trampki? Mnie dzisiaj przyszły moje, na które polowałam ze dwa miesiące codziennie przegladając czy już się pojawił z powrotem mój rozmiar.Czy mogę się pożalić? Nie mogę nigdzie dostać moich ulubionych trampków Obecne już powoli proszą się o wymianę... Jak żyć?
A z ciekawości co to za trampki? Mnie dzisiaj przyszły moje, na które polowałam ze dwa miesiące codziennie przegladając czy już się pojawił z powrotem mój rozmiar.
Wydaje mi się, ze w Krakowie jest ich sklep. Mogę Ci poszukać
Będę musiała polować...
Pokaż swoje!
ja bym się zesrała. Kiedyś to lubiłam takie rzeczy a teraz taki cykor ze mnieLubicie Energylandie? Boże, ja byłam raz w życiu bo tak daleko mamy. Niby ogromne kolejki były ale się zajebiscie bawilam, mogłabym jeździć i się kręcić godzinami xD Moja top atrakcja to Aztec Swing, konkretnie się darlam na tym
O! To jakbyś była gdzieś w pobliżu to możesz zerknąć? One się dokładnie nazywają Converse Chuck Taylor 537084C białe (rozmiar 39)Wydaje mi się, ze w Krakowie jest ich sklep. Mogę Ci poszukać
Nie ma problemuO! To jakbyś była gdzieś w pobliżu to możesz zerknąć? One się dokładnie nazywają Converse Chuck Taylor 537084C białe (rozmiar 39)
Kocham kocham kocham takie parki rozrywkija bym się zesrała. Kiedyś to lubiłam takie rzeczy a teraz taki cykor ze mnie
a jak ja raz przyszłam do Mamy i zaśpiewałam jej piosenkę Ich Troje o tekście:A mnie się jeszcze przypomniało, ze na angielski w podstawówce mieliśmy przetłumaczyć ulubioną piosenkę i ja wybrałam Smells like teen spirit Nirvany. I na pytanie czy wszystko rozumiem odpowiedziałam, że tak, ale nie wiem co to libido (to były czasy bez internetu i tłumaczyłam ze słownikiem). Nauczyciel mi powiedział, że jak przyjdzie czas to się dowiem Dowiedziałam się tego samego dnia, bo mi kolega po lekcji wytłumaczył
DziękujęNie ma problemu