Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli metoda codziennie nowy temat się sprawdza?Powiem Wam, że dobrze mi robi na głowę takie czytanie i pisanie o czymś innym niż tylko o staraniach.
Tak!Czyli metoda codziennie nowy temat się sprawdza?
Jak najbardziejCzyli metoda codziennie nowy temat się sprawdza?
Cieszy mnie to. Właśnie chciałam żebyśmy trochę oderwały głowę bo ciążow jak na lekarstwo w tym miesiącu
… XDO, a mogę zarzucić temat?
Powiedzcie: jakbyście miały podzielić się jednym tipem odnośnie sprzątania, prania, prowadzenia ogarniętej chaty to co by to było?
Ja: ogarnianie chaty codziennie rpzez 15 minut. Jest to gamechanger.
pozbycie się faceta i zwierząt, wtedy chata zawsze byłaby czystaO, a mogę zarzucić temat?
Powiedzcie: jakbyście miały podzielić się jednym tipem odnośnie sprzątania, prania, prowadzenia ogarniętej chaty to co by to było?
Nauczenie domowników, żeby odkładali rzeczy na swoje miejsce i nie zostawiali danego miejsca w gorszym stanie niż je zastali. Oczywiście nie tyczy się to zwierząt domowych, ale też udało mi się nauczyć naszego psa wycierania łap. Do tego ma na wejściu swój dywanik więc zawsze coś na nim zostanie i nie wniesie wszystkiego do środka. To co napisałaś o sprzątaniu na bieżąco też mi sie sprawdzaO, a mogę zarzucić temat?
Niestety u mnie przy kotach sprzątanie to jest totalna walka z wiatrakami Mam bardzo puchatą rasę, ich sierść dosłownie cały czas unosi się w powietrzu, aby po jakimś czasie wdzięcznie osiąść np. w kawie lub obiedzie. Dodatkowo wszędzie jest żwirek, pomimo robocika sprzątającego. A jak jeszcze osrają sobie dupy i tego nie zauważę, to dopiero jest jazdaO, a mogę zarzucić temat?