nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
noo ja zawsze nie lubię jakoś iść z kłakamia to Ty golisz nogi jak idziesz na usg do gina? Mi to lata czy mam pipe ogoloną...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo ja zawsze nie lubię jakoś iść z kłakamia to Ty golisz nogi jak idziesz na usg do gina? Mi to lata czy mam pipe ogoloną...
Ja tak samo xDnoo ja zawsze nie lubię jakoś iść z kłakami
U nas było tak naprawdę mało jakoś wybitnie romantycznych momentów, więc nie mam co opowiadać Na początku, kiedy jeszcze nie byliśmy razem, spotykaliśmy się co tydzień wieczorem, gdzieś tak 22/23 i po prostu jeździliśmy po mieście do wschodu słońca, czasem dłużej. Zahaczaliśmy wtedy wiele ciekawych przystanków po drodze. Wtedy jeszcze on twierdził, że nie chce wchodzić w związek i może być tylko moim kolegą. Dziwnym trafem z każdym naszym spotkaniem lądowaliśmy na tylnej kanapie samochodu Jednego razu byliśmy akurat nad pewnym zalewem (na zadupiu). Środek nocy, a tu nagle kontrola policji. Na szczęście nic wielkiego akurat wtedy się nie działo, ale pamiętam wzrok policjanta na mój oczojebny biały stanik na przednim siedzeniu. Chciałam się spalić ze wstydu. Bardzo dobrze wspominam te nasze podchody, te emocje, życie od spotkania do spotkania.Dzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka
Gratulacje! Trzymam kciuki za przyrost!nie, jestem na sztucznym. Duphaston 2x dziennie. Zrobilam znowu test. No jest! No kuzwa jest! Juz bez żadnych wyostrzeń, ani nic.. JEST!!!! Ciemniejsza niz o 7 rano, ale dalej bladzioch
A nie było w pracy z tego tytułu problemów? W sensie w poprzedniej firmie gdzie pracowałam był zakaz bycia w związku i pracowania razem i jedna dziewczyna się spotykała się z kontrolerem a potem się zwolniła jak się poważnie zrobiłoa i jeszcze pamiętam własnie, jak ludzie w pracy już zaczeli się domyślać trochę i jakas plota poszła, że Duży ma dziewczynę (ksywa bo ma 202 wzrostu). I przychodzi właśnie koleżanka i się pyta "Ty, słyszałaś, podobno duży ma dziewczynę" a ja mówię "no. mnie"
wow.. randka jak z filmów romantycznychHejka
Jeszcze dzis sie poudzielam bo od jutra znikam
Moja najlepsza randka hmmm sporo ich bylo. Za czasow chodzenia jak mąż do mnie przyjezdzal to zawsze z różą w ręku
Caly wypad do Sopotu na Walenrtli mega wspominam, super hotelz fajne restauracje
Najlepsza to chyba kolacja w restauracji na wodzie na Zanzibarze, kawior, fondant czekoladowy, winko itp, było pięknie