LadyCaro
Fanka BB :)
nie mogę Ci pozwolić na zakoszenie to na mój własny użytekTo gdzie pod tą Warszawe się trzeba zgłosić żeby Ci zakosić trochę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mogę Ci pozwolić na zakoszenie to na mój własny użytekTo gdzie pod tą Warszawe się trzeba zgłosić żeby Ci zakosić trochę
oszaleje... wyników jeszcze nie ma
Czuje, ze juz robi mi się opryszczka... więc witamy się z czerwcowymimoże już jesz za dwoje?
No wiesz tutaj mamy wspólnotęnie mogę Ci pozwolić na zakoszenie to na mój własny użytek
nie podoba mi się to.Czuje, ze juz robi mi się opryszczka... więc witamy się z czerwcowymi
pojutrze powtórka!Jezu, i co teraz?
@Anezka11 też jestem DDA/DDD i jakieś inne rzeczy też i nawet po ostatnim spotkaniu z terapeutką i później też czytałam o tym sporo, że niestety traumy też wpływają na niepłodność nie pamiętam dokładnych liczb, ale chyba ok. 40-50% niepłodnych par ma za sobą traumy i tak też się zastanawiałam, jaka to kur.... niesprawiedliwość, ze nie dość, że przeżyło się piekło w dzieciństwie, wyszło się z tego ciężką pracą nad sobą, to jeszcze później własnej rodziny nie można mieć