Bolilol
Fanka BB :)
nie kracz, nie kracz, jeszcze trochę czasu na te Twoje kreski w tym cyklu jestMówiłam, że popsuje statystyki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie kracz, nie kracz, jeszcze trochę czasu na te Twoje kreski w tym cyklu jestMówiłam, że popsuje statystyki
10 dpo to już chociaż jakiś cienik powinien być.nie kracz, nie kracz, jeszcze trochę czasu na te Twoje kreski w tym cyklu jest
Nie masz co psuć Kochana na ten moment jest drama z kreskami...Mówiłam, że popsuje statystyki
Chodziło o to, że ostatnie 2 prowadzące kreski są już na mamusiachNie masz co psuć Kochana na ten moment jest drama z kreskami...
jadłabym <3przerwę Wam te dywagacje, bo chcę się pochwalić - wczoraj z moją mamą posadziłysmy pomidory, ogórki, pomidorki koktajlowe i papryki w tunelu foliowym i to na gnoju!! będą pyszmne, zdrowe i swoje
A oprócz tego mam jeszcze swoje dynie, koper, szczypior, pietruszkę, rzodkiewki, brzoskiwnie, śliwki, wiśnie, czereśnie, gruszki, borówki, maliny jeżyny i jabłka
przerwę Wam te dywagacje, bo chcę się pochwalić - wczoraj z moją mamą posadziłysmy pomidory, ogórki, pomidorki koktajlowe i papryki w tunelu foliowym i to na gnoju!! będą pyszmne, zdrowe i swoje
A oprócz tego mam jeszcze swoje dynie, koper, szczypior, pietruszkę, rzodkiewki, brzoskiwnie, śliwki, wiśnie, czereśnie, gruszki, borówki, maliny jeżyny i jabłka
Ty to lepiej dwie krechy wysikaj!już zakładam! skrytojebczo
Tak to można się pozbywać konkurencjiTy to lepiej dwie krechy wysikaj!