AnnMar88
Moderator
A szkoda, wciągłabym takie pomidorki slodziutkienie mogę Ci pozwolić na zakoszenie to na mój własny użytek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A szkoda, wciągłabym takie pomidorki slodziutkienie mogę Ci pozwolić na zakoszenie to na mój własny użytek
nie, jestem na sztucznym. Duphaston 2x dziennie. Zrobilam znowu test. No jest! No kuzwa jest! Juz bez żadnych wyostrzeń, ani nic.. JEST!!!! Ciemniejsza niz o 7 rano, ale dalej bladziochPowtórzyć przyrost za 2 dni. Proga robiłaś?
Fantastycznie!!nie, jestem na sztucznym. Duphaston 2x dziennie. Zrobilam znowu test. No jest! No kuzwa jest! Juz bez żadnych wyostrzeń, ani nic.. JEST!!!! Ciemniejsza niz o 7 rano, ale dalej bladzioch
Duphaston chyba nie wyjdzie w badaniach, dobrze mówię mądre glowy?nie, jestem na sztucznym. Duphaston 2x dziennie. Zrobilam znowu test. No jest! No kuzwa jest! Juz bez żadnych wyostrzeń, ani nic.. JEST!!!! Ciemniejsza niz o 7 rano, ale dalej bladzioch
dobrze. Luteina wychodzi.Duphaston chyba nie wyjdzie w badaniach, dobrze mówię mądre glowy?
ile się staraliście?Ja pieprze. Nie wierzę.
ile się staraliście?
O jaaaaa nie dziwne,że ledwo można było dostrzec coś. Teraz powtorzyć proga i betę pojutrze. GratulacjeJezu, i co teraz?
super, że szybko się udało a z synem dłużej zeszło? Czy też szybciutko?Zaczelismy w grudniu 2022, ale okazalo sie, ze moje torbiele pozamienialy sie w nowotwor niezlosliwy. Na kwiecień dostaliśmy zielone światło. 21.04 ostatnia miesiaczka. Czyli tak na pełnym lekalu, 2 cykle.
Boże!!!! To sie nie dzieje!!!!