Tralalala25
Fanka BB :)
świetny był, prawda? Ja cały przetańczyłamTeż byłam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
świetny był, prawda? Ja cały przetańczyłamTeż byłam!
Super, kreseczka jest gratulacjeJa zapisuje się na testowanie na dziś I od razu Was zaciągam do oceny
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu
A nie przebija tam nic??? Jakie czulosci tych testow?Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
Mi tam coś prześwituje troszkę.Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
Niestety tamten z kreską był błędny jeśli test biały moim zdaniem beta będzie mniej niż 0,1. Ale do Ciebie należy decyzja.Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
To jest 10 czułość jak dobrze widzę to test hello babyA nie przebija tam nic??? Jakie czulosci tych testow?
u mnie też dziś spadekNo i niestety flo jednoznacznie się wypowiada dziś w sprawie nadziei. Spadek kolejny. Fajnie to szlo w gorę a teraz spada.