reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
No i niestety flo jednoznacznie się wypowiada dziś w sprawie nadziei. Spadek kolejny. Fajnie to szlo w gorę a teraz spada.

Załączniki

• Screenshot_20230502_064424_Flo.jpg
    Screenshot_20230502_064424_Flo.jpg
    122,6 KB · Wyświetleń: 77
@nindziaa jak u Ciebie sytuacja?

Po moim wykresie do przedwczoraj z samymi wzrostami na prawdę szczerze uwierzyłam, ze to ten cykl. To, co nowego dla mnie w tym cyklu wystąpiło to bardzo mocny ból sutków, zazwyczaj piersi przed okresem czuję wrazliwsze, i w jednym z cykli tez bolały mnie tak mocno jak teraz - jak kamienie jakieś, sutki były wrazliwsze ale nie bolące a w tym cyklu są tak czułe, że podczas seksu nie tylko bolą ale potęgują doznania seksualne. I przez to myslalam, że o cholerka to moze być ten cykl. A tu temperatura pyk jak podmuch wiatru w moje nadzieje jak w dmuchawiec. 😆🤣😂 dobrze, że mierzę temperaturę, bo juz wózek szukałabym na necie do zakupu. 😄

Ja zapisuje się na testowanie na dziś 😉 I od razu Was zaciągam do oceny 😉
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu 🙄
Super, kreseczka jest gratulacje 😍

Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC :( Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?

Załączniki

• IMG_20230502_072624.jpg
    IMG_20230502_072624.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 189
Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC :( Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
Mi tam coś prześwituje troszkę.
Pytanie jak Ty się z tym czujesz. Czy wolisz poczekać jeszcze i testować czy wiedzieć na czym stoisz i jechać na betę.

Niestety tamten z kreską był błędny😥 jeśli test biały moim zdaniem beta będzie mniej niż 0,1. Ale do Ciebie należy decyzja.
Chyba, że coś jak cień jest to biochem, bo z takiej krechy wczoraj - dziś cień ???

reklama
Do góry