reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
No i niestety flo jednoznacznie się wypowiada dziś w sprawie nadziei. Spadek kolejny. Fajnie to szlo w gorę a teraz spada.

Załączniki

• Screenshot_20230502_064424_Flo.jpg
    Screenshot_20230502_064424_Flo.jpg
    122,6 KB · Wyświetleń: 82
@nindziaa jak u Ciebie sytuacja?

Po moim wykresie do przedwczoraj z samymi wzrostami na prawdę szczerze uwierzyłam, ze to ten cykl. To, co nowego dla mnie w tym cyklu wystąpiło to bardzo mocny ból sutków, zazwyczaj piersi przed okresem czuję wrazliwsze, i w jednym z cykli tez bolały mnie tak mocno jak teraz - jak kamienie jakieś, sutki były wrazliwsze ale nie bolące a w tym cyklu są tak czułe, że podczas seksu nie tylko bolą ale potęgują doznania seksualne. I przez to myslalam, że o cholerka to moze być ten cykl. A tu temperatura pyk jak podmuch wiatru w moje nadzieje jak w dmuchawiec. 😆🤣😂 dobrze, że mierzę temperaturę, bo juz wózek szukałabym na necie do zakupu. 😄

Ja zapisuje się na testowanie na dziś 😉 I od razu Was zaciągam do oceny 😉
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu 🙄
Super, kreseczka jest gratulacje 😍

Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC :( Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?

Załączniki

• IMG_20230502_072624.jpg
    IMG_20230502_072624.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 193
Nie ma czego gratulować, bo dziś wyszukałam to co widać w załączeniu, czyli jedno wielkie NIC :( Przyjąć, że pierwszy test był błędny czy jeszcze robić betę?
Mi tam coś prześwituje troszkę.
Pytanie jak Ty się z tym czujesz. Czy wolisz poczekać jeszcze i testować czy wiedzieć na czym stoisz i jechać na betę.

Niestety tamten z kreską był błędny😥 jeśli test biały moim zdaniem beta będzie mniej niż 0,1. Ale do Ciebie należy decyzja.
Chyba, że coś jak cień jest to biochem, bo z takiej krechy wczoraj - dziś cień ???

reklama
Do góry