reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja zapisuje się na testowanie na dziś 😉 I od razu Was zaciągam do oceny 😉
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu 🙄
Jest krecha i to bardzo widoczna 🥰

reklama
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu 🙄
Jest kreseczka!

Ale czy ja dobrze rozumiem? Ten test z wczoraj, krecha jak byk widoczna - a z dzisiaj ranny test nie ma nic ?
Dokładnie tak! Dlatego nie kumam tego. Tyle że test z wczoraj był apteczny wczoraj kupiony, a dzisiejszy z szafki wyjęty kupiony w internecie, więc jeszcze się dopatruję że coś z tym testem nie tak było. Jutro kupię już w aptece dla pewności, ale strasznie dziwna sytuacja.

Mały update ode mnie :) tydzień temu mówiłam o pauzie z forum, miałam dość, wiele rzeczy przybilo. ALE tęsknota za Wami jest większa :) jutro do pracy po 2tyg L4 to i głowa inna. Wyciszona.
Nawet chce mi się do pracy 😃 to dobry znak :)
Kończy mi się okres, więc też jestem na "pozytywnej" ścieżce 😉
@Brownie1992 wpisz mnie proszę na 25.05. 🍀
@LadyCaro cieszę się, że znowu z nami jesteś!
@Avy trzymam kciuki za egzamin! My na Ciebie poczekamy!!
@Nasturtium gratuluję z całego serca!♥️ @black_angel jutro z rańca sikańca??😊

Ps. W maju mija rok odkąd założyłam konto 😃 zawsze to jakaś rocznica 💆😆

U mnie starania też ruszyły od października, też w 5cs zaskoczyło, ale też niestety krótko się cieszyliśmy... Biochem. Też ten miesiąc pauzujemy (że względu na badania itd. ), ale już też czekam z utęsknieniem na czerwiec...
Także widzę mamy bardzo podobna sytuację. 🤗
Powodzenia! 😉
Faktycznie jest bardzo wiele podobieństw 😌 szkoda tylko, że obie nasze historie zakończyły się jak się zakończyły 😞 ale trzymam kciuki, czerwiec jest nasz ❤️ razem wchodzimy na marcówki 😅

Mały update ode mnie :) tydzień temu mówiłam o pauzie z forum, miałam dość, wiele rzeczy przybilo. ALE tęsknota za Wami jest większa :) jutro do pracy po 2tyg L4 to i głowa inna. Wyciszona.
Nawet chce mi się do pracy 😃 to dobry znak :)
Kończy mi się okres, więc też jestem na "pozytywnej" ścieżce 😉
@Brownie1992 wpisz mnie proszę na 25.05. 🍀
@LadyCaro cieszę się, że znowu z nami jesteś!
@Avy trzymam kciuki za egzamin! My na Ciebie poczekamy!!
@Nasturtium gratuluję z całego serca!♥️ @black_angel jutro z rańca sikańca??😊

Ps. W maju mija rok odkąd założyłam konto 😃 zawsze to jakaś rocznica 💆😆
Nie inaczej 😉🫡

Dokładnie tak! Dlatego nie kumam tego. Tyle że test z wczoraj był apteczny wczoraj kupiony, a dzisiejszy z szafki wyjęty kupiony w internecie, więc jeszcze się dopatruję że coś z tym testem nie tak było. Jutro kupię już w aptece dla pewności, ale strasznie dziwna sytuacja.
To niestety do powtórki. Albo wczorajszy wadliwy albo dzisiejszy. Jutro rostrzygnie się, trzymam kciuki. ✊✊

Kreska!!! Jutro koniecznie powtórz!;)

reklama
Ja poprosze po cichutku wpisac mnie na testowanie na 13.05. Jako ze owulacja potwierdzona tylko testami wypadla mi w 23 dc.

Do góry