reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja zapisuje się na testowanie na dziś 😉 I od razu Was zaciągam do oceny 😉
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu 🙄
Jest krecha i to bardzo widoczna 🥰

reklama
Dziś mam 15 dpo. Wczoraj zrobiłam test, ale po południu i ja się dopatruję na nim kreski choć rzeczywiście jest mało widoczna. Dziś chciałam potwierdzić z rannego moczu, ale na nim nic już nie było widać. Jest majówka, więc wypiłabym może drineczka, ale już teraz sama nie wiem. Myślicie, że jest sens jutro znów z rana robić? I czy wy w ogóle coś widzicie na tym wczorajszym? Bo mąż nic nie widział, więc jest też opcja że sobie coś wymyślam i tłumacze brak okresu 🙄
Jest kreseczka!

Ale czy ja dobrze rozumiem? Ten test z wczoraj, krecha jak byk widoczna - a z dzisiaj ranny test nie ma nic ?
Dokładnie tak! Dlatego nie kumam tego. Tyle że test z wczoraj był apteczny wczoraj kupiony, a dzisiejszy z szafki wyjęty kupiony w internecie, więc jeszcze się dopatruję że coś z tym testem nie tak było. Jutro kupię już w aptece dla pewności, ale strasznie dziwna sytuacja.

Mały update ode mnie :) tydzień temu mówiłam o pauzie z forum, miałam dość, wiele rzeczy przybilo. ALE tęsknota za Wami jest większa :) jutro do pracy po 2tyg L4 to i głowa inna. Wyciszona.
Nawet chce mi się do pracy 😃 to dobry znak :)
Kończy mi się okres, więc też jestem na "pozytywnej" ścieżce 😉
@Brownie1992 wpisz mnie proszę na 25.05. 🍀
@LadyCaro cieszę się, że znowu z nami jesteś!
@Avy trzymam kciuki za egzamin! My na Ciebie poczekamy!!
@Nasturtium gratuluję z całego serca!♥️ @black_angel jutro z rańca sikańca??😊

Ps. W maju mija rok odkąd założyłam konto 😃 zawsze to jakaś rocznica 💆😆

U mnie starania też ruszyły od października, też w 5cs zaskoczyło, ale też niestety krótko się cieszyliśmy... Biochem. Też ten miesiąc pauzujemy (że względu na badania itd. ), ale już też czekam z utęsknieniem na czerwiec...
Także widzę mamy bardzo podobna sytuację. 🤗
Powodzenia! 😉
Faktycznie jest bardzo wiele podobieństw 😌 szkoda tylko, że obie nasze historie zakończyły się jak się zakończyły 😞 ale trzymam kciuki, czerwiec jest nasz ❤️ razem wchodzimy na marcówki 😅

Mały update ode mnie :) tydzień temu mówiłam o pauzie z forum, miałam dość, wiele rzeczy przybilo. ALE tęsknota za Wami jest większa :) jutro do pracy po 2tyg L4 to i głowa inna. Wyciszona.
Nawet chce mi się do pracy 😃 to dobry znak :)
Kończy mi się okres, więc też jestem na "pozytywnej" ścieżce 😉
@Brownie1992 wpisz mnie proszę na 25.05. 🍀
@LadyCaro cieszę się, że znowu z nami jesteś!
@Avy trzymam kciuki za egzamin! My na Ciebie poczekamy!!
@Nasturtium gratuluję z całego serca!♥️ @black_angel jutro z rańca sikańca??😊

Ps. W maju mija rok odkąd założyłam konto 😃 zawsze to jakaś rocznica 💆😆
Nie inaczej 😉🫡

Dokładnie tak! Dlatego nie kumam tego. Tyle że test z wczoraj był apteczny wczoraj kupiony, a dzisiejszy z szafki wyjęty kupiony w internecie, więc jeszcze się dopatruję że coś z tym testem nie tak było. Jutro kupię już w aptece dla pewności, ale strasznie dziwna sytuacja.
To niestety do powtórki. Albo wczorajszy wadliwy albo dzisiejszy. Jutro rostrzygnie się, trzymam kciuki. ✊✊

Kreska!!! Jutro koniecznie powtórz!;)

reklama
Ja poprosze po cichutku wpisac mnie na testowanie na 13.05. Jako ze owulacja potwierdzona tylko testami wypadla mi w 23 dc.

Do góry