reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

@Brownie1992 weź mnie wpisz na pauzę, żebym tak na dziko tutaj nie siedziała.
Nie wiem ile będę się udzielała, bo potrzebuję przerwy. Od starań, od forum, od wszystkiego. Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Zaczęłam piąty cykl stymulacji chociaż chciałam już olać te tabsy. Ale nie dogadałam tego z gin, więc łykam zgodnie z rozpiską. W tym miesiącu mam egzamin, więc nie wiem jak to będzie z seksem, monitoringiem...
Trzymam za Was wszystkie kciuki :)
Złap oddech, ja oczywiście rozumiem i dziewczyny na pewno też 🤗

Trzymam kciuki za powodzenie na egzaminie, i życzę, żeby w tym całym ferworze i zawirowaniach- znalazł się czas na przyjemności jednak😊😘🤞

Wracaj do Nas kiedy chcesz, albo już nie do Nas tylko na mamusie 🙂

reklama
Chyba za dużo sobie wzięłam na głowę. Firma, kurs, egzamin, nauka na ten egzamin, dom, leki, monitoringi, dieta... Znacznie przeceniłam swoje możliwości zarówno fizyczne jak i psychiczne.
To faktycznie trochę za dużo jak na jedną głowę 🙄😔 trzymam kciuki, żebyś powoli na spokojnie ogarnęła się w tym wszystkim 🤗

Powiem wam, że spojrzałam na listę na ten miesiąc i jakoś bardzo nas mało 😯
Sporo na Mamusiach - i to akurat dobra wiadomość, fajnie jakbyś kiedyś takie wątki jak te były niepotrzebne :( ale to pewnie marzenia takie.

I widzę, ze zapanował jakiś większy dół i poczucie rezygnacji wśród nas. Oby te wiosenne dni przyniosły każdej z nas siły :)

Nie wiem ile będę się udzielała, bo potrzebuję przerwy. Od starań, od forum, od wszystkiego. Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Zaczęłam piąty cykl stymulacji chociaż chciałam już olać te tabsy. Ale nie dogadałam tego z gin, więc łykam zgodnie z rozpiską. W tym miesiącu mam egzamin, więc nie wiem jak to będzie z seksem, monitoringiem...
Ściskam mocno! Odpoczywaj tyle, ile jest Ci potrzebne. Czasem trzeba przewietrzyć głowę.

Odpoczywaj tyle, ile uznasz za stosowne, oczyść głowę i wracaj do nas albo co lepsza- na mamusie 🥰🤗

Ja się zjarałam dziś strasznie na wspinaczce, słońce bardzo nie świeciło, wiec się nie posmarowalam… a zapomniałam, ze takie za chmurami potrafi czerwone zło uczynić na skórze.

szkoda mi strasznie tego zmarnowanego cyklu, mieliśmy zrobić Chorwacko-czarnogorskie dziecko, a tu o tydzień wcześniej owu!!!

Ale Wy ładnie róbcie dzieciaki w majowke pomiędzy grillem a piwkiem

Jeśli to Cię w jakiś sposób pocieszy, to moja pierwsza ciąża zaskoczyła w kolejnym cyklu po wakacjach w Czarnogórze, więc trzymam kciuki za to, żebyście wypoczęli i zebrali siły na działanie w następnym miesiącu, które przyniesie Wam upragnione dwie kreski.🍀

Mam nadzieję, że uda Ci się skupić na nauce, pięknie zdasz egzamin i dzięki temu odpadnie Ci trochę stresu, a jednocześnie przybędzie czasu dla siebie. W listopadzie pisałam egzamin państwowy i po zdaniu go wreszcie poczułam trochę wolności, a przede wszystkim satysfakcji, czego i Tobie życzę. Egzamin jest z pewnością dużym obciążeniem, więc wierzę, że gdy już go zdasz, znajdziesz sposób, by Twoja głowa odpoczęła od wszystkich stresów związanych z nauką, staraniami i nadmiarem obowiązków. Trzymam kciuki. 🤞

reklama
Do góry