reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dlatego niewiele trzeba było żeby zdać. Profesorek wiedział, że nie jest nam to budownictwo jakoś szczególnie potrzebne do życia 😏
Też podziwiam ludzi z budownictwa. Chciałam być architektem no ale mi się nie chciało uczyć 😁 teraz żałuję

Miałam tak samo! Akurat poznałam ówczesnego męża i jak to się bylo mlodym i glupim, balam się, ze nie bede miala dla niego czasi i wybrałam inny kierunek 🤣

Miała ryja...
pitch perfect singing GIF
Jak Kopaaaaraaa … 😂😂😂

Hej AScarlett, nie wiem co o tym myśleć, wiadomość od ginekologa mnie przybiła. Ostatni okres miałam 20.03., 3 maja test ciążowy pokazał 2 kreski ale też niespecjalnie intensywną. Wczoraj wizyta na usg skończyła się uwagą: ,,ja tu ciązy nie widzę, może z tego będzie, ale wygląda Pani na stan przed menstruacją" a dzisiejsze wyniki b hcg pokazały ponad 8000. .. czyli 7-8 tydz ciązy. Czy to ciąza biochemiczna? Czy jest szansa że jest a jej nie widać, czy to możliwe?
Ojej !
Jak ja uslyszalam taki tekst to była ciąża pozamaciczna. Koniecznie zbadaj progesteron i niech szuka ciąży w jajnikach, jajowadach itp 😱😱😱

reklama
Do góry