Bolilol
Fanka BB :)
Kombajn do zbierania kur po wioskach uwielbiam po dziś dzieńUwielbiam te oryginalne nazwy. Kiedyś siedziałam też w punku i słuchałam zespołu o wdzięcznej nazwie: strzelające naplety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kombajn do zbierania kur po wioskach uwielbiam po dziś dzieńUwielbiam te oryginalne nazwy. Kiedyś siedziałam też w punku i słuchałam zespołu o wdzięcznej nazwie: strzelające naplety
oja! Też słuchałam!Kombajn do zbierania kur po wioskach uwielbiam po dziś dzień
Dlatego niewiele trzeba było żeby zdać. Profesorek wiedział, że nie jest nam to budownictwo jakoś szczególnie potrzebne do życia
Też podziwiam ludzi z budownictwa. Chciałam być architektem no ale mi się nie chciało uczyć teraz żałuję
Sobel i podsiadlo tez, meega graja tez Meskie Granie a Sabaton…. Norweski zespol spiewajacy o Polsce w czasie IIWŚ, np UPRISING, mega.Kokaina w nosie to hit imprez u nas. Ale nie wiem co to Smolasty i Sabaton. Za to i mnie wjeżdża Sobel a zamiast sanah Podsiadło
Taaaak. Piekne ma piosenki i tez smiechowe, no Disco polo rzadzi albo a jaaaa mam kaaaca a slyszalas piosenki Łydka Grubasa? Np. RAPAPPARAA slyszalyscie Witka muzyka ulicy,
Podoba mi się piosenka " rzucę ciebie rzucę nas" I piosenka "serce wolności"
Jak Kopaaaaraaa …Miała ryja...
Tak tak, znam mój mąż z tego lał po gaciachTaaaak. Piekne ma piosenki i tez smiechowe, no Disco polo rzadzi albo a jaaaa mam kaaaca a slyszalas piosenki Łydka Grubasa? Np. RAPAPPARA
Ojej !Hej AScarlett, nie wiem co o tym myśleć, wiadomość od ginekologa mnie przybiła. Ostatni okres miałam 20.03., 3 maja test ciążowy pokazał 2 kreski ale też niespecjalnie intensywną. Wczoraj wizyta na usg skończyła się uwagą: ,,ja tu ciązy nie widzę, może z tego będzie, ale wygląda Pani na stan przed menstruacją" a dzisiejsze wyniki b hcg pokazały ponad 8000. .. czyli 7-8 tydz ciązy. Czy to ciąza biochemiczna? Czy jest szansa że jest a jej nie widać, czy to możliwe?
Jaka prowadząca taka tematykaA to dzisiaj? ale gówniany temat
Forma śmieszna, ale cały tekst ma ważny przekaz "A więc nie śmiejcie się z cudzych wad, bo one mogą zbawić wasz świat"Tak tak, znam mój mąż z tego lał po gaciach