aurii_orelii
Fanka BB :)
Wystarczy, że ja nie umiem w matematykę...Nie no... proszę Was, dziewczyny. Nie demonizujmy aż tak tego budownictwa.
Fakt, łatwo nie było, ale bez przesady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wystarczy, że ja nie umiem w matematykę...Nie no... proszę Was, dziewczyny. Nie demonizujmy aż tak tego budownictwa.
Fakt, łatwo nie było, ale bez przesady
Dzięki temu postowi zdążyłam na wynikiOglądacie Eurowizję?
Coś mnie kłuje, zawsze myślałam, że to lewy jajnik, ale już wiem, że nie, bo nie ma co w nim kłuć, więc obstawiam, że to hasa po jelitach.
Wtf?Pokłóciłam sie teraz ze starym.... O komputer... Jak dzieci
No on gra a ja chciałam wystawić rzeczy na olx. Najlepsze, ze jeszcze mamy laptopa ale jemu gra nie pójdzie a mi nie chce się wyłazić łóżka po niego no jak dzieci.
Faktycznie jak dzieciNo on gra a ja chciałam wystawić rzeczy na olx. Najlepsze, ze jeszcze mamy laptopa ale jemu gra nie pójdzie a mi nie chce się wyłazić łóżka po niego no jak dzieci.
A teraz oboje lejemy z tego
tez nie cierpie Sanah, no jej glos nie lezy mi strasznie, zawsze przelaczam jak slysze ja w radio xdNa sanah i disco polo to ja akurat mam alergię.
A ja lubię kilka jej piosenektez nie cierpie Sanah, no jej glos nie lezy mi strasznie, zawsze przelaczam jak slysze ja w radio xd
Jak to mówią są gusta i guścikitez nie cierpie Sanah, no jej glos nie lezy mi strasznie, zawsze przelaczam jak slysze ja w radio xd
tez nie cierpie Sanah, no jej glos nie lezy mi strasznie, zawsze przelaczam jak slysze ja w radio xd