reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Brzmi jakby gościu był prawdziwym zawodowcem :D W budowlance to za flaszkę sporo można załatwić :D
Ogólnie prawie niczego się nie nauczyłam oprócz projektowania więźby dachowej, antresoli i domku na drzewie 😁 zazwyczaj przynosiliśmy % na zajęcia i piliśmy z wykładowcą. Ale to ASP, artyści tak mają 😂

reklama
Miałam na studiach przedmiot budownictwo. Tragicznie prowadzony przez wykładowcę alkoholika. Wszyscy zdaliśmy egzamin za flaszkę 🙈
Tak samo jak jakaś laska zakochała się w facecie na takim kierunku, to już było wiadomo, że wysoko mierzy😁 podbijałam do jednego takiego , ale mój mąż się napatoczył i skradł serce ( budowlaniec z zawodu, bez wyższej szkoły ) taki paradoks xD

Ja też tak mam, ja słycham metalu death, power metalu , disco polo,.rocka, regge, hip hopu , popu- zależy od nastroju, także moja składanka ulubionych na YouTube może zadziwić😄
Witajcie w klubie, od linkin parka, sanah, ronnie ferrari, depeche mode do smolastego i sabaton, koncząc na kokaina w nosie 😂😂😂 do disco polo to tance na weselach

Ogólnie prawie niczego się nie nauczyłam oprócz projektowania więźby dachowej, antresoli i domku na drzewie 😁 zazwyczaj przynosiliśmy % na zajęcia i piliśmy z wykładowcą. Ale to ASP, artyści tak mają 😂
Na ASP projektowaliście więźbę dachową? Nieźle! Chyba, że tylko rysowaliście ;)

Na ASP projektowaliście więźbę dachową? Nieźle! Chyba, że tylko rysowaliście ;)
Ja nie mam takiego poziomu wtajemniczenia😄 podziwiam kierunki nie budowlane, które to musiały przerabiać😁
Moja siora jest po budownictwie, od samych opowieści robiło mi się słabo xD

reklama
Do góry