reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Niech Ci będzie 🤣🤣🤣
No dobra, więc żeby naklikać 1000 stron to musimy do końca miesiąca wyklikać 786 stron.
Zostało nam 22 dni do końca miesiąca. Więc musimy natrzaskać 36 stron dziennie codziennie (łeee.... luzik) :D
No Problem Nbd GIF by MOODMAN

Ja to na eurowizji pamiętam, że kiedyś był Lordi :D I ten jeden jedyny raz oglądałam. A tak to nie moje klimaty ;)

Ja pół życia przesiedziałam w różnych podgatunkach metalu, a teraz mam tak rozlazły gust muzyczny, że moja składanka niejednego mocno by zdziwiła. Mojemu mężowi oczy z orbit nieraz wychodzą jak coś leciutkiego przechodzi nagle w mocną rąbankę.🤣

Może delikatnie ścisz i potem przełącz, u mnie to działa😁 tylko , że mój non stop kolor TVN turbo a nie mecze😁
Mój zasypia podczas wspólnych seriali, a później każe mi to samo znów oglądać. Rekord 4 razy ten sam odcinek, "bo tylko trochę nie wyłapał", a chrapał aż sąsiedzi pewnie słyszeli :D

Mój zasypia podczas wspólnych seriali, a później każe mi to samo znów oglądać. Rekord 4 razy ten sam odcinek, "bo tylko trochę nie wyłapał", a chrapał aż sąsiedzi pewnie słyszeli :D
Ej ja tak mam.. na szczęście oglądam sama. Jak nie mogę zasnąć to tylko serial. Czasami tak szybko zasypiam, że nie pamiętam co włączałam 😂

reklama
Haha , uwierz mi , nie jesteś sama,.Ja stranger things tak pierwsze sezony oglądałam po parę razy odcinek 😅😶
Dobrze, że mam telefon, czyli extra rozrywkę😆

Do góry