reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Witam was w maju 🥰. Mówią, że kobieta jest bardziej płodna w miesiącu urodzin a ja mam urodziny jutro więc zobaczymy 😅. Pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną szanse więc podwójne szczęście.
Ja właśnie robię gołąbki i wyjdzie mi ich jak dla wojska wiec będę je jadła przez najbliższy tydzień 😃
Ej serio? Nie chce czekać do końca roku 😳🤣

Dziewczyny czy któraś zauważyła żeby cwiczenia opóźniały owulacje?
2 miesiące temu wróciłam do ćwiczeń siłowych i w tamtym cyklu owulacja 16 dc. Wcześniej miałam 13-14 dc, ale akurat testowalam NAC więc o obwiniłam jego. Teraz biorę Lamette 12 dc, owulak 0.12. Myślałam, że przy stymulacji owulacje beda mocniej odczuwalne i szybsze. A tu lipa. Jajniki mnie nie bolą, śluzu nie ma, owulaki blade. I zastanawiam się czy ćwiczenia mają na to wpływ.

Dziewczyny czy któraś zauważyła żeby cwiczenia opóźniały owulacje?
2 miesiące temu wróciłam do ćwiczeń siłowych i w tamtym cyklu owulacja 16 dc. Wcześniej miałam 13-14 dc, ale akurat testowalam NAC więc o obwiniłam jego. Teraz biorę Lamette 12 dc, owulak 0.12. Myślałam, że przy stymulacji owulacje beda mocniej odczuwalne i szybsze. A tu lipa. Jajniki mnie nie bolą, śluzu nie ma, owulaki blade. I zastanawiam się czy ćwiczenia mają na to wpływ.
ja nie zauważyłam. Nie wiem może dokladnie kiedy owulacja była, ale długość cyklu ta sama, więc zakładam, że nic się nie przestawiło

reklama
Do góry