reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

U nas majówka jest pod znakiem remontu 😶 całkowicie zmieniamy salon + malujemy korytarz i kuchnie 😩 naprawdę szczerze nienawidzę remontów chociaż jak dotychczas to palcem nawet nie kiwnęłam 😅 mój narzeczony na szczęście wie, że ja się do takich rzeczy kompletnie nie nadaje. Niemniej sama otoczka, brud, kurz - nie mogę na to patrzeć 😶
My od wakacji żyjemy w ciągłym remoncie bo sami wykańczamy dom. Czasem jak to widzę to mnie trzęsie w środku. A z drugiej strony wizja zapłacenia tyle kasy fachowcom mnie przeraża więc jakoś trzeba to zdzierżyć 😅

reklama
My od wakacji żyjemy w ciągłym remoncie bo sami wykańczamy dom. Czasem jak to widzę to mnie trzęsie w środku. A z drugiej strony wizja zapłacenia tyle kasy fachowcom mnie przeraża więc jakoś trzeba to zdzierżyć 😅
Rozumiem to w 100%, u nas teraz również prawie wszystko robi mój chłop i w przyszłości jak uda nam się postawić nasz wymarzony dom, to z pewnością czeka nas taki sam scenariusz (tyle, że wtedy już nie wymigam się od pracy 🤣).

Witam was w maju 🥰. Mówią, że kobieta jest bardziej płodna w miesiącu urodzin a ja mam urodziny jutro więc zobaczymy 😅. Pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną szanse więc podwójne szczęście.
Ja właśnie robię gołąbki i wyjdzie mi ich jak dla wojska wiec będę je jadła przez najbliższy tydzień 😃

Witam was w maju 🥰. Mówią, że kobieta jest bardziej płodna w miesiącu urodzin a ja mam urodziny jutro więc zobaczymy 😅. Pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną szanse więc podwójne szczęście.
Ja właśnie robię gołąbki i wyjdzie mi ich jak dla wojska wiec będę je jadła przez najbliższy tydzień 😃
ja mam urodziny w maju i dodatkowo testuje w sowje urodziny :D ale mała szansa na ciażę, z resztą nie planowaliśmy robić dziecka do wakacji, no ale wyszło jak wyszło i jakaśtam szansa jest :D

reklama
Hej dziewczyny, jutro lecę na bete. Dziś test był ciemniejszy, więc wszystko ok :) ogólnie pisze( wiem że może to szybko ale ja jestem pozytywnie nastawiona) a zostało mi sporo testów owulacyjnych (ponad 30) I kilka cizowych, firmy Horien medical, nie są drogie ale zostały mi więc, jeśli któraś chce mogę wysłać jej - za darmo oczywiście, bo termin ważności mają jakoś do kwietnia 2024. Mi się sprawdziły i zawsze pokazywały dobrze owu i ciąże też.. więc dajcie znać czy któraś by chciała

Do góry