reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

U nas majówka jest pod znakiem remontu 😶 całkowicie zmieniamy salon + malujemy korytarz i kuchnie 😩 naprawdę szczerze nienawidzę remontów chociaż jak dotychczas to palcem nawet nie kiwnęłam 😅 mój narzeczony na szczęście wie, że ja się do takich rzeczy kompletnie nie nadaje. Niemniej sama otoczka, brud, kurz - nie mogę na to patrzeć 😶
My od wakacji żyjemy w ciągłym remoncie bo sami wykańczamy dom. Czasem jak to widzę to mnie trzęsie w środku. A z drugiej strony wizja zapłacenia tyle kasy fachowcom mnie przeraża więc jakoś trzeba to zdzierżyć 😅

reklama
My od wakacji żyjemy w ciągłym remoncie bo sami wykańczamy dom. Czasem jak to widzę to mnie trzęsie w środku. A z drugiej strony wizja zapłacenia tyle kasy fachowcom mnie przeraża więc jakoś trzeba to zdzierżyć 😅
Rozumiem to w 100%, u nas teraz również prawie wszystko robi mój chłop i w przyszłości jak uda nam się postawić nasz wymarzony dom, to z pewnością czeka nas taki sam scenariusz (tyle, że wtedy już nie wymigam się od pracy 🤣).

Witam was w maju 🥰. Mówią, że kobieta jest bardziej płodna w miesiącu urodzin a ja mam urodziny jutro więc zobaczymy 😅. Pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną szanse więc podwójne szczęście.
Ja właśnie robię gołąbki i wyjdzie mi ich jak dla wojska wiec będę je jadła przez najbliższy tydzień 😃

Witam was w maju 🥰. Mówią, że kobieta jest bardziej płodna w miesiącu urodzin a ja mam urodziny jutro więc zobaczymy 😅. Pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną szanse więc podwójne szczęście.
Ja właśnie robię gołąbki i wyjdzie mi ich jak dla wojska wiec będę je jadła przez najbliższy tydzień 😃
ja mam urodziny w maju i dodatkowo testuje w sowje urodziny :D ale mała szansa na ciażę, z resztą nie planowaliśmy robić dziecka do wakacji, no ale wyszło jak wyszło i jakaśtam szansa jest :D

reklama
Hej dziewczyny, jutro lecę na bete. Dziś test był ciemniejszy, więc wszystko ok :) ogólnie pisze( wiem że może to szybko ale ja jestem pozytywnie nastawiona) a zostało mi sporo testów owulacyjnych (ponad 30) I kilka cizowych, firmy Horien medical, nie są drogie ale zostały mi więc, jeśli któraś chce mogę wysłać jej - za darmo oczywiście, bo termin ważności mają jakoś do kwietnia 2024. Mi się sprawdziły i zawsze pokazywały dobrze owu i ciąże też.. więc dajcie znać czy któraś by chciała

Do góry