E
eag
Gość
już tak czekam ze ohhh! W sobotę lecimy do Niemiec na komunie, we wtorek powrót i w czwartek już ciepełkooooo to się miniemy ale już niedługo lecicie! Seksić się tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już tak czekam ze ohhh! W sobotę lecimy do Niemiec na komunie, we wtorek powrót i w czwartek już ciepełkooooo to się miniemy ale już niedługo lecicie! Seksić się tam
no, ja już tak odliczam, ze szoooook... nie moge sie doczekać!już tak czekam ze ohhh! W sobotę lecimy do Niemiec na komunie, we wtorek powrót i w czwartek już ciepełko
Chyba nigdy nie czekałam tak na wakacje jak na ten wyjazd… potrzebuje resetu po siedzeniu prawie 3 miesiące w domu ja L4 dziś właśnie już jestem po l4 ufffno, ja już tak odliczam, ze szoooook... nie moge sie doczekać!
noooo ja też jakoś strasznie czekam, nigdy tak na wakacje nie czwkałam. Mam dużo zapierniczu w robocie, po prostu potrzebuej resetu!Chyba nigdy nie czekałam tak na wakacje jak na ten wyjazd… potrzebuje resetu po siedzeniu prawie 3 miesiące w domu ja L4 dziś właśnie już jestem po l4 ufff
Zawsze możesz mi podesłaćWitam was w maju . Mówią, że kobieta jest bardziej płodna w miesiącu urodzin a ja mam urodziny jutro więc zobaczymy . Pod koniec miesiąca będę miała jeszcze jedną szanse więc podwójne szczęście.
Ja właśnie robię gołąbki i wyjdzie mi ich jak dla wojska wiec będę je jadła przez najbliższy tydzień
będzie pięknie!!!noooo ja też jakoś strasznie czekam, nigdy tak na wakacje nie czwkałam. Mam dużo zapierniczu w robocie, po prostu potrzebuej resetu!
Taka egipska karnacja to była by pięknośćW ogóle to mam zamiar zrobić mała egipska córkę w maju na wakacjach
ja jestem bladzioch ale mój mąż jest cały rok taki fajny marchewkowy, oby te nasze bobo karnację miało po nimTaka egipska karnacja to była by piękność
Zawsze możesz mi podesłać
ja mam urodziny w maju i dodatkowo testuje w sowje urodziny ale mała szansa na ciażę, z resztą nie planowaliśmy robić dziecka do wakacji, no ale wyszło jak wyszło i jakaśtam szansa jest