AnnMar88
Moderator
Oj oj... aż ślinka cieknie chyba coś sama wykombinuje w tym kierunkuZapraszam bo mam ich dwa gary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj oj... aż ślinka cieknie chyba coś sama wykombinuje w tym kierunkuZapraszam bo mam ich dwa gary
Ja to też typowy bladzioch, jak się opalę to zawsze na czerwono, skóra schodzi i potem jestem jeszcze bielsza niż przed opalaniem a mój M jak się opali, to jak się zjara, to potem ta opalenizna mu tak się w brąz zamienija jestem bladzioch ale mój mąż jest cały rok taki fajny marchewkowy, oby te nasze bobo karnację miało po nim
U mnie dwoje na troje styczeń, jedno marzec takze to moje szczęśliwe m-ce prokreacyjne czyżby znak ???Witam wszystkie Majóweczki! Mam nadzieję, ze już od jutra wysyp kresek I potem noworocznych bobasów!
Ja nie zauważyłam zmiany wdrażając siłowe, ale też nie są one mega bardzo intensywne.Dziewczyny czy któraś zauważyła żeby cwiczenia opóźniały owulacje?
2 miesiące temu wróciłam do ćwiczeń siłowych i w tamtym cyklu owulacja 16 dc. Wcześniej miałam 13-14 dc, ale akurat testowalam NAC więc o obwiniłam jego. Teraz biorę Lamette 12 dc, owulak 0.12. Myślałam, że przy stymulacji owulacje beda mocniej odczuwalne i szybsze. A tu lipa. Jajniki mnie nie bolą, śluzu nie ma, owulaki blade. I zastanawiam się czy ćwiczenia mają na to wpływ.
Ja mam to szczęście, że od razu w brąz ide. Chyba nigdy nie spaliłam sie na raka, i w ogóle się nie spalilam....Ja to też typowy bladzioch, jak się opalę to zawsze na czerwono, skóra schodzi i potem jestem jeszcze bielsza niż przed opalaniem a mój M jak się opali, to jak się zjara, to potem ta opalenizna mu tak się w brąz zamieni