reklama
Brownie1992
Moderator
Za mną dziś chodzi burger... żarlabymej ja 3 tys kalorii to normalnie zjadam a jak winkiem zapijam to pewnie i lepiej nigdy nie liczyłam kcal i uświadomiłam sobie to dopiero, kiedy Stary dostał swoją płodną dietkę na 1800 i zorientowałam się, że to połowa moich standardowych porcji
anyżowa
Fanka BB :)
Cóż za motywacja brawoa ja 735 kcal na rowerze stacjonarnym i troszkę podczas spaceru jestem z siebie dumna i z Ciebie też
Avy
Ja to bym sikała pewnie i 3dpo, więc w sumie dobrze, że strzykam to ovi, bo chcąc czy nie muszę czekać do 12dpo.Ej wgl tak mnie zastanawia ile dni od potwierdzonej owulacji już testujecie?
Wiadomo, że najlepiej 10 dni, ale macie tak, że wcześniej?
Avy
Po takich sytuacjach brzydzę się ludźmi bardziej niż zwykle... Nic więcej nie napiszę, bo trzeba byłoby wypikać.Dziewczyny, sorry, że wjadę ze smutem, ale pewnie słyszałyście, że dziś rano zmarł ten chłopiec, którego skatował ojczym za przyzwoleniem matki. Nie mogę się kompletnie jakoś pozbierać po tym. Serce mnie boli jak myślę o tym, co ten potwór zrobił temu dziecku...
LadyCaro
ja myślę, że 3 na miękko też jem, bo np jak gotuje sobie taką porcje makaronu jak się powinno, to jak ne ważę myślę, ze jem z 2x tyleej ja 3 tys kalorii to normalnie zjadam a jak winkiem zapijam to pewnie i lepiej nigdy nie liczyłam kcal i uświadomiłam sobie to dopiero, kiedy Stary dostał swoją płodną dietkę na 1800 i zorientowałam się, że to połowa moich standardowych porcji
KaMaLi
Ja w sumie wstrzykuje AccofilJa to bym sikała pewnie i 3dpo, więc w sumie dobrze, że strzykam to ovi, bo chcąc czy nie muszę czekać do 12dpo.
Także łączę się.
Myślałam, że będę się po nim źle czuła, ale nic. Zero. Jak na razie.
Mam nadzieję, że pomoże.
Avy
Ja po ovi czuję się spoko. Chociaż w jednym cyklu miałam taki ból przy owulacji, że myślałam, że to wyrostek. Dopiero po długim czasie uświadomiłam sobie, że to pewnie była owu. Ale na stymulację reaguję losowo. Raz lepiej, raz gorzej.Ja w sumie wstrzykuje Accofil
Także łączę się.
Myślałam, że będę się po nim źle czuła, ale nic. Zero. Jak na razie.
Mam nadzieję, że pomoże.
KaMaLi
W tv jakaś babeczka powiedziała: "Dajcie mi go, ja się już nim zajmę".Po takich sytuacjach brzydzę się ludźmi bardziej niż zwykle... Nic więcej nie napiszę, bo trzeba byłoby wypikać.
Straszne, że tacy ludzie żyją wśród nas. A czasem jest to nasz sąsiad, bliski znajomy. Dlatego warto reagować. Niestety, teraz się nasiliło przekonanie, że lepiej do cudzych spraw się nie wtrącać. A mąż za ścianą dalej pije i tłucze żonę i dzieci.
reklama
Avy
Niestety...W tv jakaś babeczka powiedziała: "Dajcie mi go, ja się już nim zajmę".
Straszne, że tacy ludzie żyją wśród nas. A czasem jest to nasz sąsiad, bliski znajomy. Dlatego warto reagować. Niestety, teraz się nasiliło przekonanie, że lepiej do cudzych spraw się nie wtrącać. A mąż za ścianą dalej pije i tłucze żonę i dzieci.
Poza tym wydaje mi się, że nadal utarte jest w społeczeństwie: nie mów nikomu co się dzieje w domu.