Brownie1992
Moderator
Ja bym chciała II kreski, ale jedynie mam sraczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale sraczka to dobry znak przecieżJa bym chciała II kreski, ale jedynie mam sraczke
robisz te badania na trombofilie?3 cykl z ciąża od rząd to mi się raczej nie zdarzy, zresztą organizm musi chyba odpocząć.
Ale ochotniczek tu nie brak myślę
Organizm się oczyszcza, aby zrobić miejsce na cionszJa bym chciała II kreski, ale jedynie mam sraczke
Jutro mam wizyte w poradni. Chcę zapytać lekarza co myśli że warto zrobić. Zacznę od tego, a potem zobaczymy.robisz te badania na trombofilie?
o, to czekamy na sprawozdanie jutroJutro mam wizyte w poradni. Chcę zapytać lekarza co myśli że warto zrobić. Zacznę od tego, a potem zobaczymy.
Wizyta kontrolna czy coś konkretnego chcesz sprawdzić/usłyszeć?Ja dzisiaj idę na usg sprawdzić co tam u Bożenki słychać