reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

obie żony męża?🤭
Kto bogatemu zabroni 😁
Feeling Fabulous Room Service GIF by Robert E Blackmon

reklama
U mnie wszystko wskazuje na cykl bezowulacyjny - 24 dc, temperatura ledwo 36.25 drugi dzień z rzędu a owulaki wychodzą już coraz słabsze (najmocniejszy był 3 dni temu) 🤷🏼‍♀️ Nie zdziwiło mnie to jakoś wyjątkowo, organizm dba abym nie zaliczyła "wpadki" zbyt szybko 😅 byleby w następnym cyklu się ogarnął
trzymam kciuki, by w przyszłym cyklu już było wszystko normalne 🤞

Cześć dziewczyny! Ja na razie nie zapisuję się na testowanie. W tym momencie jestem w 7 dniu brania duphastonu, aby wywołać miesiączkę, bo na monitoringu znowu nic nie było widać :(. Od nowego cyklu mam zacząć stymulację aromkiem od 3 dc 1 tabletka przez 5 dni. Więc myślę, że nie ma co liczyć na majowe testowanie. Zobaczymy czy stumulacja aromkiem coś pomoże, mam nadzieję, że tak.

reklama
Do góry