aurii_orelii
Fanka BB :)
Kto bogatemu zabroniobie żony męża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto bogatemu zabroniobie żony męża?
trzymam kciuki, by w przyszłym cyklu już było wszystko normalneU mnie wszystko wskazuje na cykl bezowulacyjny - 24 dc, temperatura ledwo 36.25 drugi dzień z rzędu a owulaki wychodzą już coraz słabsze (najmocniejszy był 3 dni temu) Nie zdziwiło mnie to jakoś wyjątkowo, organizm dba abym nie zaliczyła "wpadki" zbyt szybko byleby w następnym cyklu się ogarnął
No koniecznie potrzebna ochotniczka, żeby ten miesiąc jakoś odczarować, nie wiem jakieś forumowe palo santo odpalić czy coBardzo przygnębiający ten maj jak na razie
Dokładnie tak! Czekam na dwie kreski, która pierwsza się zgłasza na ochotniczkę?No koniecznie potrzebna ochotniczka, żeby ten miesiąc jakoś odczarować, nie wiem jakieś forumowe palo santo odpalić czy co
ja bym się bardzo chętnie zgłosiła, ale biorąc pod uwagę plamienie, to dwie kreski będę miała jak sobie jakąś dorysujeDokładnie tak! Czekam na dwie kreski, która pierwsza się zgłasza na ochotniczkę?
3 cykl z ciąża od rząd to mi się raczej nie zdarzy, zresztą organizm musi chyba odpocząć.Dokładnie tak! Czekam na dwie kreski, która pierwsza się zgłasza na ochotniczkę?