nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
wstałam, ale zapomniałam nasikać na patol xD ale wziełam test do pracy to naiskam zara
Okej, to bez presji jak coś, ale wiedz, że czekamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wstałam, ale zapomniałam nasikać na patol xD ale wziełam test do pracy to naiskam zara
Ja niestety również tu nic nie widzę, ale zdjęcia są dość mocno rozmazane, więc ciężko mi coś stwierdzićPowiem wam, że nic nie kocham bardziej niż tych chooyocieni
super, na kiedy?Dziewczyny umówiłam właśnie Termin w Klinice
super, na kiedy?
Niby nic nie widzę, ale jednak może coś...Powiem wam, że nic nie kocham bardziej niż tych chooyocieni
świetnie! No to do dzieła!Na przyszły czwartek. Mamy wtedy dzień wolny od pracy więc super mi pasuje. Pani powiedziała, że na pierwszej wizycie już będą robić usg i pobieranie krwi więc nie będzie to tylko rozmowa. Czekam na okres powinnam dostać dzisiaj albo jutro bo muszę jechać jeszcze na badania krwi do mojej ginekolog i przy okazji poproszę o ksero moich wszystkich wyników i laparoskopii. Jestem bardzo zadowolona
świetnie! No to do dzieła!