reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
U mnie wszystko wskazuje na cykl bezowulacyjny - 24 dc, temperatura ledwo 36.25 drugi dzień z rzędu a owulaki wychodzą już coraz słabsze (najmocniejszy był 3 dni temu) 🤷🏼‍♀️ Nie zdziwiło mnie to jakoś wyjątkowo, organizm dba abym nie zaliczyła "wpadki" zbyt szybko 😅 byleby w następnym cyklu się ogarnął

super, na kiedy?

Na przyszły czwartek. Mamy wtedy dzień wolny od pracy więc super mi pasuje. Pani powiedziała, że na pierwszej wizycie już będą robić usg i pobieranie krwi więc nie będzie to tylko rozmowa. Czekam na okres powinnam dostać dzisiaj albo jutro bo muszę jechać jeszcze na badania krwi do mojej ginekolog i przy okazji poproszę o ksero moich wszystkich wyników i laparoskopii. Jestem bardzo zadowolona 😊

U mnie jakieś różowe plamienie, co za dziadostwo, jak ja tego nie cierpię. Ale już zakończyłam podejmowanie prób diagnozowania tych plamień, każdy lekarz to zlewa, już się czuję jak wariatka gdy o tym wspominam na wizytach. Raz brązowe, raz chlust żywej krwi jak okres, tym razem jakieś różowe, to się kupy nie trzyma wszystko

Na przyszły czwartek. Mamy wtedy dzień wolny od pracy więc super mi pasuje. Pani powiedziała, że na pierwszej wizycie już będą robić usg i pobieranie krwi więc nie będzie to tylko rozmowa. Czekam na okres powinnam dostać dzisiaj albo jutro bo muszę jechać jeszcze na badania krwi do mojej ginekolog i przy okazji poproszę o ksero moich wszystkich wyników i laparoskopii. Jestem bardzo zadowolona 😊
świetnie! No to do dzieła! 😍

reklama
Do góry