reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja pauzuje, jutro kładę sie na badania hormonów do szpitala... Po owu na kolejne, i jeśli będę miała biopsje endometrium to z tego co słyszałam to musimy w tym cyklu się wstrzymać że staraniami 😢😓...
Trochę mnie to załamuje, że musimy w tym cyklu " odpuścić"... 😓

Trzymam kciuki za jak największą liczbę podwójnych kreseczek u Was! ♥️♥️

Ja pauzuje, jutro kładę sie na badania hormonów do szpitala... Po owu na kolejne, i jeśli będę miała biopsje endometrium to z tego co słyszałam to musimy w tym cyklu się wstrzymać że staraniami 😢😓...
Trochę mnie to załamuje, że musimy w tym cyklu " odpuścić"... 😓

Trzymam kciuki za jak największą liczbę podwójnych kreseczek u Was! ♥️♥️
Biopsję robią w 1. fazie cyklu, po okresie.

Chcę tylko powiedzieć, że 20.05 kończę 35 lat i rzucam na ten miesiąc konfetti ciążowe! ♥️
Happy Party GIF by Sendcloud
Rzucaj, rzucaj :) oby 20 to był ten dzień wielki :D

Biopsję robią w 1. fazie cyklu, po okresie.
Tak? 🤔😯 Ja jutro 5dc.
Naczytałam się w necie, że biopsja w II fazie.
Plus, że po niej jakis czas też zakaz współżycia.
(Z tego co mówiła mi pani umawiając mnie do szpitala, że teraz tylko pobrania krwi i ewentualnie USG tarczycy mnie czeka... )

A Ty miałaś może takie badanie? Jak to wygląda?

Tak? 🤔😯 Ja jutro 5dc.
(Z tego co mówiła mi pani umawiając mnie do szpitala, że teraz tylko pobrania krwi i ewentualnie USG tarczycy mnie czeka... )

No w 1 fazie miałam, żeby wykluczyć zrobienie tego badania podczas bardzo wczesnej ciąży. Wzięłam jakąś tabletkę przeciwbólową przed (nie pamiętam co mi dali) i pobrali wycinek - zabolało jak podczas okresu, nieprzyjemne ale do zniesienia.
Edit. Sprawdziłam - faktycznie to było w drugiej - pomyliło mi się z biopsją szyjki

Tak? 🤔😯 Ja jutro 5dc.

to ja tylko powiem, że pierwszą biopsję miałam pobieraną w I fazie, a drugą w II 😅

reklama
Do góry