reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja pauzuje, jutro kładę sie na badania hormonów do szpitala... Po owu na kolejne, i jeśli będę miała biopsje endometrium to z tego co słyszałam to musimy w tym cyklu się wstrzymać że staraniami 😢😓...
Trochę mnie to załamuje, że musimy w tym cyklu " odpuścić"... 😓

Trzymam kciuki za jak największą liczbę podwójnych kreseczek u Was! ♥️♥️

Ja pauzuje, jutro kładę sie na badania hormonów do szpitala... Po owu na kolejne, i jeśli będę miała biopsje endometrium to z tego co słyszałam to musimy w tym cyklu się wstrzymać że staraniami 😢😓...
Trochę mnie to załamuje, że musimy w tym cyklu " odpuścić"... 😓

Trzymam kciuki za jak największą liczbę podwójnych kreseczek u Was! ♥️♥️
Biopsję robią w 1. fazie cyklu, po okresie.

Chcę tylko powiedzieć, że 20.05 kończę 35 lat i rzucam na ten miesiąc konfetti ciążowe! ♥️
Happy Party GIF by Sendcloud
Rzucaj, rzucaj :) oby 20 to był ten dzień wielki :D

Biopsję robią w 1. fazie cyklu, po okresie.
Tak? 🤔😯 Ja jutro 5dc.
Naczytałam się w necie, że biopsja w II fazie.
Plus, że po niej jakis czas też zakaz współżycia.
(Z tego co mówiła mi pani umawiając mnie do szpitala, że teraz tylko pobrania krwi i ewentualnie USG tarczycy mnie czeka... )

A Ty miałaś może takie badanie? Jak to wygląda?

Tak? 🤔😯 Ja jutro 5dc.
(Z tego co mówiła mi pani umawiając mnie do szpitala, że teraz tylko pobrania krwi i ewentualnie USG tarczycy mnie czeka... )

No w 1 fazie miałam, żeby wykluczyć zrobienie tego badania podczas bardzo wczesnej ciąży. Wzięłam jakąś tabletkę przeciwbólową przed (nie pamiętam co mi dali) i pobrali wycinek - zabolało jak podczas okresu, nieprzyjemne ale do zniesienia.
Edit. Sprawdziłam - faktycznie to było w drugiej - pomyliło mi się z biopsją szyjki

Tak? 🤔😯 Ja jutro 5dc.

to ja tylko powiem, że pierwszą biopsję miałam pobieraną w I fazie, a drugą w II 😅

reklama
Do góry