reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Cześć dziewczyny! Niech się dzieje magia, dawać tu taśmowo 2 krechy...
Trochę dupa z moimi staraniami, ale się nie poddam jeszcze, do 40 tych urodzin, potem juz kończę starania. Więc zostało mi niewiele czasu już. I obliczyłam sobie, że mogłabym jeszcze zatestować koniec maja - ostatni dzień, ale @ nie przychodzi jeszcze, oby byl juz jutro. Narazie glupia temperatura skoczyła na 36.89 😡🤬
ja siknęłam dzisiaj, ale kurna biało, nawet nie ma co zdjęcia wstawiać

reklama
Trochę dupa z moimi staraniami, ale się nie poddam jeszcze, do 40 tych urodzin, potem juz kończę starania. Więc zostało mi niewiele czasu już. I obliczyłam sobie, że mogłabym jeszcze zatestować koniec maja - ostatni dzień, ale @ nie przychodzi jeszcze, oby byl juz jutro. Narazie glupia temperatura skoczyła na 36.89 😡🤬
Ło a co ta temperatura? Ciekawe, wczoraj już miałaś duży spadek z tego co pamiętam

Ja się nie mogę zdecydować czy siknąć 😂 nie wiem który jestem dpo i w sumie nie wiem czy w ogóle owu była 😂 niby nie mam nadziei na ten cykl, ale pewnie mnie biel trochę zasmuci, a z drugiej strony jutro nie będę sikać na pewno, to może lepiej wiedzieć 😂 co za dylematy w sobotni poranek 😂

Ja póki co nie zapisuje się na żadne testowanie w maju, bo czekam na okres. Czyli pauza? Dziś mam 31 dzien cyklu, gdzie normalnie cykl trwa 26 dni. Robiłam w czwartek betę i wyszła zerowa <0,2. Zrobiłam nawet test dziś bo to dziwne i znów biało.
Malo się udzielałam do tej pory, ale spróbuję sie poprawic :) Jak już dostanę okres, próbujemy stymulacji i 3 już inseminacji. Wcześniej było na naturalnym cyklu. Z pierwszej próby był biochem. Z drugiej nic.

Ja się nie mogę zdecydować czy siknąć 😂 nie wiem który jestem dpo i w sumie nie wiem czy w ogóle owu była 😂 niby nie mam nadziei na ten cykl, ale pewnie mnie biel trochę zasmuci, a z drugiej strony jutro nie będę sikać na pewno, to może lepiej wiedzieć 😂 co za dylematy w sobotni poranek 😂
Dobrze, że ja nie mam takich problemów 🤣

reklama
Zastanow sie dobrze 😉 Chcesz trzymać wszystkie dziewczyny w niepewności przez cały weekend 😂?

Do góry