królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Oczywiste ja ogólnie mogę wszystkie Was stąd po kolei odesłać, tylko ostatnia musi mnie zabrać ze sobąAno... Nie, że Was nie lubię, ale ja też nie chce już tu być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiste ja ogólnie mogę wszystkie Was stąd po kolei odesłać, tylko ostatnia musi mnie zabrać ze sobąAno... Nie, że Was nie lubię, ale ja też nie chce już tu być
Nikogo nie zostawiamyOczywiste ja ogólnie mogę wszystkie Was stąd po kolei odesłać, tylko ostatnia musi mnie zabrać ze sobą
Ja ekspertką od supli nie jestem, z poleceń lekarzy brałam selen (można w tabletkach lub w orzechach brazylijskich- 3szt dziennie pokrywają dzienne zapotrzebowanie na selen), wit D po badaniu i dość niskim wyniku brałam 6000j dziennie, pregna to dobry produkt na poprawę jakości komórek warto tez brać inozytol w dobrej formie, ja brałam tez q10. Trzeba we wszystkim znaleźć umiar, ja w pewnym momencie brałam ponad 20 tabletek dziennie i uwazam to za przegięcie. Idzie wiosna i lato i warto zadbać o urozmaiconą dietę, świeże warzywa i owoce, spacery, rower itd połączyć przyjemne z pożytecznym i od razu organizm zacznie inaczej funkcjonować
Ano... Nie, że Was nie lubię, ale ja też nie chce już tu być
No to teraz tylko czekamy na efektyWłaśnie biore inozytol w ogestanie (Profesorka polecała) i jod taki na receptę niby ważny więc biorę. Orzechy wlaśnie mam zamiar jesc i ruch. Dziękuję za rady fanką supli tez nie jestem ale te takie "podstawowe" pewne bede brala.
W ogestanie masz chyba tylko mio, a potrzeba też D chiro, w stosunku 40:1, bo podobno działa najlepiej przy pcos.Właśnie biore inozytol w ogestanie (Profesorka polecała) i jod taki na receptę niby ważny więc biorę. Orzechy wlaśnie mam zamiar jesc i ruch. Dziękuję za rady fanką supli tez nie jestem ale te takie "podstawowe" pewne bede brala.
Ja osikałam patol przedwcześnie, dziś 8dpo xDCo tu tak cicho, nikt przed czasem nie sika, powoli grono się zawęża, niebezpiecznie Nas tu coraz mniej
No to dopiero zaczynasz ️️Ja osikałam patol przedwcześnie, dziś 8dpo xD
Edit: przed Ogestanem bralam Ovarin i widzę, ze chyba spoko jednak byl bo jest napisane, ze ma to mio i d chiro tezW ogestanie masz chyba tylko mio, a potrzeba też D chiro, w stosunku 40:1, bo podobno działa najlepiej przy pcos.
Na nowy cykl planuję ten:
Fertistim dla kobiet, proszek w saszetkach, 60 szt.
Sprawdź szczegóły na naszej stronie! Zobacz opis i cenę produktu. Zamów on-line.www.doz.pl