reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja ekspertką od supli nie jestem, z poleceń lekarzy brałam selen (można w tabletkach lub w orzechach brazylijskich- 3szt dziennie pokrywają dzienne zapotrzebowanie na selen), wit D po badaniu i dość niskim wyniku brałam 6000j dziennie, pregna to dobry produkt 👌🏻 na poprawę jakości komórek warto tez brać inozytol w dobrej formie, ja brałam tez q10. Trzeba we wszystkim znaleźć umiar, ja w pewnym momencie brałam ponad 20 tabletek dziennie i uwazam to za przegięcie. Idzie wiosna i lato i warto zadbać o urozmaiconą dietę, świeże warzywa i owoce, spacery, rower itd połączyć przyjemne z pożytecznym i od razu organizm zacznie inaczej funkcjonować :) 🧡

Właśnie biore inozytol w ogestanie (Profesorka polecała) i jod taki na receptę niby ważny więc biorę. Orzechy wlaśnie mam zamiar jesc i ruch. Dziękuję za rady 😀 fanką supli tez nie jestem ale te takie "podstawowe" pewne bede brala.

Właśnie biore inozytol w ogestanie (Profesorka polecała) i jod taki na receptę niby ważny więc biorę. Orzechy wlaśnie mam zamiar jesc i ruch. Dziękuję za rady 😀 fanką supli tez nie jestem ale te takie "podstawowe" pewne bede brala.
W ogestanie masz chyba tylko mio, a potrzeba też D chiro, w stosunku 40:1, bo podobno działa najlepiej przy pcos.
Na nowy cykl planuję ten:

reklama
W ogestanie masz chyba tylko mio, a potrzeba też D chiro, w stosunku 40:1, bo podobno działa najlepiej przy pcos.
Na nowy cykl planuję ten:
Edit: przed Ogestanem bralam Ovarin i widzę, ze chyba spoko jednak byl bo jest napisane, ze ma to mio i d chiro tez
Kiedyś bralam Symfolic i sobie chwalilam ale trudno dostępny.
Dzięki przyjrzę się temu co podlinkowałas

Do góry