reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
I tak niestety chyba trzeba z ludźmi rozmawiać 🤷🏼‍♀️ mój facet również jest bardzo bezpośrednim człowiekiem tylko on wprost mówi, że nie ma zamiaru wysłuchiwać takiego pierd*****
U niego co jakaś impreza rodzinna to musieliśmy wysłuchiwać uwag typu „ooo do twarzy wam z dzidzisiem”, w momencie kiedy raz/drugi/trzeci itp. nie udało się zajść to musiałam go powstrzymywać aby nie robił czasem scen i nic nikomu nie powiedział. Po poronieniu najpierw kazałam mu samemu jechać do rodzinki i ostrzec, że nie chce ZUPEŁNIE poruszać tego tematu, nawet głupie „jak się czujesz?”.
Natomiast nadal ukochanym tematem wszystkich wkoło jest nasz brak ślubu 😅 przy dziadkach specjalnie woła do mnie „moja konkubino” aby jeszcze bardziej podnieść im ciśnienie 😁 Ale było mówione naprawdę wielokrotnie - ślubu nie ma i nie będzie.
A to ja właśnie w drugą stronę. Jak się pytają, czemu nie zachodzę w ciążę, to mówię wprost, że byłam już i jak widać nie jestem. Jak dotąd ludziom się robi głupio i temat się kończy, więc efekt osiągnięty.
Spoko, ja tam sie nie bede smucic, za 2 tygodnie w Egipcie wlewam tyle drinow w brzuszek ile mi sie zmieści!!!
Ps. Mam nadzieje, ze Kaczynski tego nie czyta
A to co, boisz się, że w następnym przemówieniu o Tobie personalnie wspomni? ;)

A to ja właśnie w drugą stronę. Jak się pytają, czemu nie zachodzę w ciążę, to mówię wprost, że byłam już i jak widać nie jestem. Jak dotąd ludziom się robi głupio i temat się kończy, więc efekt osiągnięty.

A to co, boisz się, że w następnym przemówieniu o Tobie personalnie wspomni? ;)
Jakoś sie nie boje :D może jestem szalona?

Cześć dziewczyny! Niech się dzieje magia, dawać tu taśmowo 2 krechy...
Trochę dupa z moimi staraniami, ale się nie poddam jeszcze, do 40 tych urodzin, potem juz kończę starania. Więc zostało mi niewiele czasu już. I obliczyłam sobie, że mogłabym jeszcze zatestować koniec maja - ostatni dzień, ale @ nie przychodzi jeszcze, oby byl juz jutro. Narazie glupia temperatura skoczyła na 36.89 😡🤬

reklama
Cześć dziewczyny! Niech się dzieje magia, dawać tu taśmowo 2 krechy...
Trochę dupa z moimi staraniami, ale się nie poddam jeszcze, do 40 tych urodzin, potem juz kończę starania. Więc zostało mi niewiele czasu już. I obliczyłam sobie, że mogłabym jeszcze zatestować koniec maja - ostatni dzień, ale @ nie przychodzi jeszcze, oby byl juz jutro. Narazie glupia temperatura skoczyła na 36.89 😡🤬

Chciałabym taki dodać, ale u mnie dzisiaj negatyw 🤬. Chyba mi się hormony naprawiają bo jakimś cudem cycki prawie mnie nie bolą ( bolały bardzo jak był spadek proga) i to jest duży plus 😅

Do góry