reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
I tak niestety chyba trzeba z ludźmi rozmawiać 🤷🏼‍♀️ mój facet również jest bardzo bezpośrednim człowiekiem tylko on wprost mówi, że nie ma zamiaru wysłuchiwać takiego pierd*****
U niego co jakaś impreza rodzinna to musieliśmy wysłuchiwać uwag typu „ooo do twarzy wam z dzidzisiem”, w momencie kiedy raz/drugi/trzeci itp. nie udało się zajść to musiałam go powstrzymywać aby nie robił czasem scen i nic nikomu nie powiedział. Po poronieniu najpierw kazałam mu samemu jechać do rodzinki i ostrzec, że nie chce ZUPEŁNIE poruszać tego tematu, nawet głupie „jak się czujesz?”.
Natomiast nadal ukochanym tematem wszystkich wkoło jest nasz brak ślubu 😅 przy dziadkach specjalnie woła do mnie „moja konkubino” aby jeszcze bardziej podnieść im ciśnienie 😁 Ale było mówione naprawdę wielokrotnie - ślubu nie ma i nie będzie.
A to ja właśnie w drugą stronę. Jak się pytają, czemu nie zachodzę w ciążę, to mówię wprost, że byłam już i jak widać nie jestem. Jak dotąd ludziom się robi głupio i temat się kończy, więc efekt osiągnięty.
Spoko, ja tam sie nie bede smucic, za 2 tygodnie w Egipcie wlewam tyle drinow w brzuszek ile mi sie zmieści!!!
Ps. Mam nadzieje, ze Kaczynski tego nie czyta
A to co, boisz się, że w następnym przemówieniu o Tobie personalnie wspomni? ;)

A to ja właśnie w drugą stronę. Jak się pytają, czemu nie zachodzę w ciążę, to mówię wprost, że byłam już i jak widać nie jestem. Jak dotąd ludziom się robi głupio i temat się kończy, więc efekt osiągnięty.

A to co, boisz się, że w następnym przemówieniu o Tobie personalnie wspomni? ;)
Jakoś sie nie boje :D może jestem szalona?

Cześć dziewczyny! Niech się dzieje magia, dawać tu taśmowo 2 krechy...
Trochę dupa z moimi staraniami, ale się nie poddam jeszcze, do 40 tych urodzin, potem juz kończę starania. Więc zostało mi niewiele czasu już. I obliczyłam sobie, że mogłabym jeszcze zatestować koniec maja - ostatni dzień, ale @ nie przychodzi jeszcze, oby byl juz jutro. Narazie glupia temperatura skoczyła na 36.89 😡🤬

reklama
Cześć dziewczyny! Niech się dzieje magia, dawać tu taśmowo 2 krechy...
Trochę dupa z moimi staraniami, ale się nie poddam jeszcze, do 40 tych urodzin, potem juz kończę starania. Więc zostało mi niewiele czasu już. I obliczyłam sobie, że mogłabym jeszcze zatestować koniec maja - ostatni dzień, ale @ nie przychodzi jeszcze, oby byl juz jutro. Narazie glupia temperatura skoczyła na 36.89 😡🤬

Chciałabym taki dodać, ale u mnie dzisiaj negatyw 🤬. Chyba mi się hormony naprawiają bo jakimś cudem cycki prawie mnie nie bolą ( bolały bardzo jak był spadek proga) i to jest duży plus 😅

Do góry