reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Z takich mniej hardcorowych wymyśliliśmy na inne uroczystości (akurat na pogrzeb nie pasowało😂) dla babć i cioc i wujków, że: "najpierw trzeba miejsce w rodzinie zrobić, więc ktoś najpierw musi ten świat opuścić" (ale to gdzieś zasłyszane, nie nasze autorskie)
o ku*wa dobre 🤣🤣🤣

reklama
Z takich mniej hardcorowych wymyśliliśmy na inne uroczystości (akurat na pogrzeb nie pasowało😂) dla babć i cioc i wujków, że: "najpierw trzeba miejsce w rodzinie zrobić, więc ktoś najpierw musi ten świat opuścić" (ale to gdzieś zasłyszane, nie nasze autorskie)
Wow niezłe... chyba bym się nie odważyła komuś tak odpowiedzieć 🫣😁

To faktycznie jest mega bezpośredni😀
aż za bardzo 😂 choć ja już nie mogę mu wtedy zwracać uwagi, bo mi wtedy wypomina, że ja za to byłam bardzo delikatna jak powiedziałam prosto w oczy jego mamie narzekającej, że jego chrzestnego na ślub nie chcemy zapraszać, że lista gości jest tak krótka, że nawet mój ojciec się nie załapał, a może stać się jeszcze krótsza 😅😅😅

To chyba coś w tym stylu:)

Załączniki

• IMG_9763.jpeg
    IMG_9763.jpeg
    76,7 KB · Wyświetleń: 95
Jestem ciekawa tych hardcorowych 😁
generalnie dużo o ruchaniu 😂 typu:

No rucham ją i rucham, ledwo z niej zlazlem, żeby tutaj przyjść.

No właśnie akurat się spóźniliśmy, bo jeszcze musieliśmy się bzyknąć po drodze na parkingu, rozumie ciocia, owulacja.

I np. równie intymne pytania w stronę pytającego:

A Ty kuzyn to kiedy ostatnio żonę bez zabezpieczenia ruchałeś?

A ciocia to chyba już po menopauzie?

A wujkowi to jeszcze staje czy niebieskie pigulki potrzebne?

No właśnie akurat się spóźniliśmy, bo jeszcze musieliśmy się bzyknąć po drodze na parkingu, rozumie ciocia, owulacja.

The Kid Mero Wow GIF by Desus & Mero

reklama

Aż mi się telefon zaciął jak chciałam odpisać 🤣🤣
W sumie niby takie chamskie, ale dla mnie śmiechowe 🤣
Mężowi się najbardziej spodobal ten pierwszy tekst 🤣 Trzeba przetestować na kolejnej imprezie, a szykują się nam okrągłe urodziny teściowej to będzie okazja 🤣

Do góry