reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Super napisane !
A jak zadbać o tą jakość komórek 😞
Dietą z niskim ig, umiarkowaną aktywnością fizyczną i suplementami, nic innego nie jesteśmy (bo ja tez mam pcos) w stanie zrobić. Te trzy rzeczy pozwolą na unormowanie cukrów i hormonów = złagodzić objawy pcos :) oczywiście to nie gwarantuje sukcesu, nic tego nie gwarantuje… ale zwiększa nasze szanse na powodzenie 🧡🧡🧡

reklama
Dietą z niskim ig, umiarkowaną aktywnością fizyczną i suplementami, nic innego nie jesteśmy (bo ja tez mam pcos) w stanie zrobić. Te trzy rzeczy pozwolą na unormowanie cukrów i hormonów = złagodzić objawy pcos :) oczywiście to nie gwarantuje sukcesu, nic tego nie gwarantuje… ale zwiększa nasze szanse na powodzenie 🧡🧡🧡

Dziękuję bardzo 😀
No mam zamiar po okresie zacząć trochę ćwiczyć dla zdrowia.
Suplementuje olej z wiesiołka, jod, ogestan, pregna start , polecasz cos jeszcze ? Zaczęłam jeść mieszanki orzechów nawet.
Dodam ze wyniki wszystkie mam dobre.
Cukier właśnie ograniczylam 3 tydzien zaczynam (mialam male odstępstwa teraz na majowke ale jutro znowu wracam)

Mama mnie dzisiaj rozjechała, mówię, że boli mnie strasznie brzuch bo mam okres
Mnie też tak bolał, urodziłam dzieci i przestał 🥲
Dzięki mamo

XD

Usłyszałam ten sam tekst od teściowej:
„Też miałam takie bolesne okresy ale po pierwszej ciąży przeszło” 😅

Usłyszałam ten sam tekst od teściowej:
„Też miałam takie bolesne okresy ale po pierwszej ciąży przeszło” 😅
Moja ukochana szwagierka także poleciła mi cionsz :)
Dosłownie kiedyś mi tak powiedziała „polecam zajść w ciążę” xD
Nie wiem, czy siostra każdego faceta musi być tak wkoorwiająca w każdym aspekcie? 😆
Jak dobrze, że mieszka jakieś 1500km ode mnie to te złote rady dostaję tylko od święta 😆

Nie wiem, czy siostra każdego faceta musi być tak wkoorwiająca w każdym aspekcie? 😆
Jak dobrze, że mieszka jakieś 1500km ode mnie to te złote rady dostaję tylko od święta 😆

Moja przyjaciółka tez poleciła mi ciążę kiedy narzekałam na okres 🤡

Moja przyjaciółka tez poleciła mi ciążę kiedy narzekałam na okres 🤡

Wiecie co, jeszcze pokolenie naszych rodziców czy babć jestem w stanie rozumieć. Oni nie są nauczeni empatii, myślenia o tym, że ich słowa kogoś mogą zranić. Ale jak ktoś z naszego pokolenia wali takie teksty, to jest po prostu bezmyślny i głupi. Przy tyłu kampaniach społecznych, przy tylu akcjach na wszelkich portalach społecznościowych dotyczących niepłodności, depresji itd. dalej zjawisko bycia nieczułym debilem jest tak powszechne

reklama
Wiecie co, jeszcze pokolenie naszych rodziców czy babć jestem w stanie rozumieć. Oni nie są nauczeni empatii, myślenia o tym, że ich słowa kogoś mogą zranić. Ale jak ktoś z naszego pokolenia wali takie teksty, to jest po prostu bezmyślny i głupi. Przy tyłu kampaniach społecznych, przy tylu akcjach na wszelkich portalach społecznościowych dotyczących niepłodności, depresji itd. dalej zjawisko bycia nieczułym debilem jest tak powszechne

Znajdą się ludzie, którzy nie myślą o uczuciach innych. Ludzie którzy nie mają tego problemu nigdy nie zrozumieją jak to jest. Tylko dodam, że ta dziewczyna, która tak mi powiedziała wie ile się staram. Ona stwierdziła, że zaszła tylko dlatego, bo jej chłopak w niej skończył a nie lubią prezerwatyw także 🤡

Do góry