reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Kurczę a jakiś czas temu jak rozmawiałyśmy to pokazywałam swoje usg z wizyty i pytałaś czy mam pcos a lekarka mi powiedziała, że zdrowe mam jajniki
To trochę dziwna sytuacja ze u ciebie na usg były podobne pecherzyki i stwierdziła pcos a u mnie nie

Szczerze ja mialam moze polowe tego co Ty a może i nie i nie tak ulozone w sznureczek i to stwierdzila, ale nie jestem lekarzem więc staram sie nic nie oceniać. A cb luźno zapytałam tylko wtedy 🙂

reklama
Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja mam jakąś piątkową niemoc 😒 Zero humoru, zero chęci, zero motywacji...
Ja mam piatkowo-owulacyjne wnerwienie... normalnie wszystko mnie irytuje, frystruje i najchętniej bym komuś sprzedała wpierdziel... okropnie, a dodatkowo teście u nas i trzeba się uśmiechać i nie wybuchnąć z powodu błahostki

Szczerze ja mialam moze polowe tego co Ty a może i nie i nie tak ulozone w sznureczek i to stwierdzila, ale nie jestem lekarzem więc staram sie nic nie oceniać. A cb luźno zapytałam tylko wtedy 🙂
Może kwestia tych miesiączek, ja nigdy nie miałam przerw takich długich jak się spóźni to max kilka dni. Nie mam pojęcia

a to jest w tej standardowej wersji czy na modach? Bo na modach np. mozna wybrać że chce się przeżywać okres i trzeba zmieniać podpaski itd

Chyba aż sobie wieczorem pogram 😂

Ja nie gram na modach bo nie lubię. Poród w szpitalu doszedł o ile dobrze pamiętam w dodatku "Witaj w pracy" - interaktywne niemowlęta w najnowszym dodatku "Razem raźniej"

a to jest w tej standardowej wersji czy na modach? Bo na modach np. mozna wybrać że chce się przeżywać okres i trzeba zmieniać podpaski itd

Chyba aż sobie wieczorem pogram 😂
W standardowej wersji, niedawno była nowa aktualizacja gdzie właśnie wprowadzili etap niemowlęcy, możesz nawet próbować maluchowi podawać stały pokarm, a on ocenia co mu smakuje a co nie 😂 Jak masz dodatek "Witaj w pracy" to możesz jechać z simką do szpitala podczas porodu, bez tego dodatku ona chyba sama na chwile "znika" do szpitala ale nie jestem pewna. Generalnie teraz po tej aktualizacji jest mega dużo fajnych opcji 🙈

ja nie miałam w sznureczek tych pęcherzyków
Z tym całym pcos to chyba sami lekarze nie wiedzą- byłam u 2 w tym samym cyklu. Dla pierwszego pcos, bo dużo, dla drugiego nie, bo nie układały się w sznur pereł 🤦🏽‍♀️
Nawet próbując coś doczytać w necie, można trafić na wiele różnych kryteriów…
Trzeba też pamiętać, że prócz pcos jest też samo pco

Z tym całym pcos to chyba sami lekarze nie wiedzą- byłam u 2 w tym samym cyklu. Dla pierwszego pcos, bo dużo, dla drugiego nie, bo nie układały się w sznur pereł 🤦🏽‍♀️
a to nie jest tak, że sam jajnik jest też większy od zdrowego? w sensie jego objętość

reklama

Dokładnie tak jak piszesz, co lekarz to inna szkoła.
U mnie ostatnio słuchałam lekarke w Klinice i dwa razy mowila pco, więc hmm..
Jak zapytałam to mowila, ze nie mam zle bo nie są powiększone jajniki, a to ważne i wyniki dobre tylko te miesiączki i amh 🤔
Glupia choroba i tyle, staram sie juz nie analizować

Do góry