reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja ostatnio grałam w simsy pewnie z 20 lat temu🤭 i zastanawiam się czy dalej żeby mieć dziecko trzeba użyć kombinacji pocałuj i przytul wiele razy?😆

Nie. W najnowszej 4 wersji normalnie starasz się o dziecko uprawiając seks, można mieć też coś na wzór dziecka z in vitro, jest też nadal adopcja. Trzeba zrobić potem sikany test ciążowy, można mieć zachcianki itp. Rodzi się albo w domu albo w szpitalu. Jak się dziecko urodzić można wybrać czy się karmi butelką czy piersią, potem są wszystkie etapy niemowlęcia - uczysz leżeć na brzuchu, pełzać, chodzić itd.

Nie. W najnowszej 4 wersji normalnie starasz się o dziecko uprawiając seks, można mieć też coś na wzór dziecka z in vitro, jest też nadal adopcja. Trzeba zrobić potem sikany test ciążowy, można mieć zachcianki itp. Rodzi się albo w domu albo w szpitalu. Jak się dziecko urodzić można wybrać czy się karmi butelką czy piersią, potem są wszystkie etapy niemowlęcia - uczysz leżeć na brzuchu, pełzać, chodzić itd.
czadowo😎😎😎

a to jest w tej standardowej wersji czy na modach? Bo na modach np. mozna wybrać że chce się przeżywać okres i trzeba zmieniać podpaski itd

Chyba aż sobie wieczorem pogram 😂

Bardzo dziwne podejście. Ja rozumiem mieć cykl bezowulacyjny nawet 2 cykle z rzędu. Ale zeby po 1 cyklu wykluczyć w ogóle owulacje? Nie wiem jaka procedura jest u kobiet które nie mają swoich owulacji...
Natomiast ja chodzę do nowego gina i jak na razie 2 cykl sprawdza mnie i mówi ze jeszcze jeden i dopiero dalsze jakieś hsg czy cokolwiek a tu u Ciebie z grubej rury bez sprawdzania kilka monitoringow🤔

No stwierdzila pcos i dala duphaston i wtedy jechalismy 2 razy chyba clostilbegyt i potem lamette i teraz juz jestem w Klinice

Po jednej wizycie beż badan potwierdzających pcos?

Ja juz kiedys mialam mowione jeszcze przed ciążą ze mam pęcherzyki na usg. Miesiaczki mialam mega nieregularne (moja siostra i mama tak samo) po kilka miesięcy nie mialam. Potem lekarz powiedzial po porodzie ze w sumie juz ich nie ma i jest czysto. To zaczęliśmy sie mniej wiecej starac ale no biorąc sam duphaston niezbyt się pewnie wstrzelilam w te dni o ile w ogole byly. Jak sie przeprowadziłam poszlam do polecanej gin no i wtedy tak zadziałala jak napisałam bo powiedziałam, ze chce miec juz drugie dziecko i pewnie dlatego tak a nie inaczej.
Czyli podsumowując chyba na podstawie usg i braku swoim miesiączek 🙂

reklama
Ja juz kiedys mialam mowione jeszcze przed ciążą ze mam pęcherzyki na usg. Miesiaczki mialam mega nieregularne (moja siostra i mama tak samo) po kilka miesięcy nie mialam. Potem lekarz powiedzial po porodzie ze w sumie juz ich nie ma i jest czysto. To zaczęliśmy sie mniej wiecej starac ale no biorąc sam duphaston niezbyt się pewnie wstrzelilam w te dni o ile w ogole byly. Jak sie przeprowadziłam poszlam do polecanej gin no i wtedy tak zadziałala jak napisałam bo powiedziałam, ze chce miec juz drugie dziecko i pewnie dlatego tak a nie inaczej.
Czyli podsumowując chyba na podstawie usg i braku swoim miesiączek 🙂
Kurczę a jakiś czas temu jak rozmawiałyśmy to pokazywałam swoje usg z wizyty i pytałaś czy mam pcos a lekarka mi powiedziała, że zdrowe mam jajniki
To trochę dziwna sytuacja ze u ciebie na usg były podobne pecherzyki i stwierdziła pcos a u mnie nie

Do góry