reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja ostatnio grałam w simsy pewnie z 20 lat temu🤭 i zastanawiam się czy dalej żeby mieć dziecko trzeba użyć kombinacji pocałuj i przytul wiele razy?😆

Nie. W najnowszej 4 wersji normalnie starasz się o dziecko uprawiając seks, można mieć też coś na wzór dziecka z in vitro, jest też nadal adopcja. Trzeba zrobić potem sikany test ciążowy, można mieć zachcianki itp. Rodzi się albo w domu albo w szpitalu. Jak się dziecko urodzić można wybrać czy się karmi butelką czy piersią, potem są wszystkie etapy niemowlęcia - uczysz leżeć na brzuchu, pełzać, chodzić itd.

Nie. W najnowszej 4 wersji normalnie starasz się o dziecko uprawiając seks, można mieć też coś na wzór dziecka z in vitro, jest też nadal adopcja. Trzeba zrobić potem sikany test ciążowy, można mieć zachcianki itp. Rodzi się albo w domu albo w szpitalu. Jak się dziecko urodzić można wybrać czy się karmi butelką czy piersią, potem są wszystkie etapy niemowlęcia - uczysz leżeć na brzuchu, pełzać, chodzić itd.
czadowo😎😎😎

a to jest w tej standardowej wersji czy na modach? Bo na modach np. mozna wybrać że chce się przeżywać okres i trzeba zmieniać podpaski itd

Chyba aż sobie wieczorem pogram 😂

Bardzo dziwne podejście. Ja rozumiem mieć cykl bezowulacyjny nawet 2 cykle z rzędu. Ale zeby po 1 cyklu wykluczyć w ogóle owulacje? Nie wiem jaka procedura jest u kobiet które nie mają swoich owulacji...
Natomiast ja chodzę do nowego gina i jak na razie 2 cykl sprawdza mnie i mówi ze jeszcze jeden i dopiero dalsze jakieś hsg czy cokolwiek a tu u Ciebie z grubej rury bez sprawdzania kilka monitoringow🤔

No stwierdzila pcos i dala duphaston i wtedy jechalismy 2 razy chyba clostilbegyt i potem lamette i teraz juz jestem w Klinice

Po jednej wizycie beż badan potwierdzających pcos?

Ja juz kiedys mialam mowione jeszcze przed ciążą ze mam pęcherzyki na usg. Miesiaczki mialam mega nieregularne (moja siostra i mama tak samo) po kilka miesięcy nie mialam. Potem lekarz powiedzial po porodzie ze w sumie juz ich nie ma i jest czysto. To zaczęliśmy sie mniej wiecej starac ale no biorąc sam duphaston niezbyt się pewnie wstrzelilam w te dni o ile w ogole byly. Jak sie przeprowadziłam poszlam do polecanej gin no i wtedy tak zadziałala jak napisałam bo powiedziałam, ze chce miec juz drugie dziecko i pewnie dlatego tak a nie inaczej.
Czyli podsumowując chyba na podstawie usg i braku swoim miesiączek 🙂

reklama
Ja juz kiedys mialam mowione jeszcze przed ciążą ze mam pęcherzyki na usg. Miesiaczki mialam mega nieregularne (moja siostra i mama tak samo) po kilka miesięcy nie mialam. Potem lekarz powiedzial po porodzie ze w sumie juz ich nie ma i jest czysto. To zaczęliśmy sie mniej wiecej starac ale no biorąc sam duphaston niezbyt się pewnie wstrzelilam w te dni o ile w ogole byly. Jak sie przeprowadziłam poszlam do polecanej gin no i wtedy tak zadziałala jak napisałam bo powiedziałam, ze chce miec juz drugie dziecko i pewnie dlatego tak a nie inaczej.
Czyli podsumowując chyba na podstawie usg i braku swoim miesiączek 🙂
Kurczę a jakiś czas temu jak rozmawiałyśmy to pokazywałam swoje usg z wizyty i pytałaś czy mam pcos a lekarka mi powiedziała, że zdrowe mam jajniki
To trochę dziwna sytuacja ze u ciebie na usg były podobne pecherzyki i stwierdziła pcos a u mnie nie

Do góry