Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to się miniemy, ja tak właśnie przewiduje, że kolejną owulację powinnam mieć gdzieś w połowie czerwca (akurat zgra się z moimi urodzinami, więc motywacja jest podwójna ), więc u mnie wychodzi już marzec. Aczkolwiek w przyszłym roku wypada piękna data jaką jest 29 lutego i tak sobie myśle, że to byłaby idealna data na urodzenie dzieckaja się jeszcze na lutowe załapie, a jak @ przyjdzie za tydzień i znów będę miała owu w 10dc to może jeszcze w maju wysikam
To będzie miły weekend@Bolilol ja też trzasnęłam dla Ciebie
Tak, na początku było masę błędów, ale już podobno jest ok Ja po długim czasie wróciłam teraz do moich simsów (proszę nie oceniać), tam przynajmniej moja simka rodzi dziecitak słyszałam, że co rusz były aktualizacje, nawet dzisiaj jak chciałam włączyć to jeszcze jakieś nowe się instalowały
haha, uwielbiam simsy, sama niedawno w 2 grałam, tak się wciągnęłam, że cały dzień mi zleciał momentalnie xdTo będzie miły weekend
Tak, na początku było masę błędów, ale już podobno jest ok Ja po długim czasie wróciłam teraz do moich simsów (proszę nie oceniać), tam przynajmniej moja simka rodzi dzieci
ja ostatnio grałam w simsy pewnie z 20 lat temu i zastanawiam się czy dalej żeby mieć dziecko trzeba użyć kombinacji pocałuj i przytul wiele razy?To będzie miły weekend
Tak, na początku było masę błędów, ale już podobno jest ok Ja po długim czasie wróciłam teraz do moich simsów (proszę nie oceniać), tam przynajmniej moja simka rodzi dzieci
Ja na simsy muszę mieć fazę (i czas), akurat w majówkę idealnie się zgrało kiedy miałam zbyt dużo wolnego czasu i jednocześnie totalne dno emocjonalne Nawet mi facet nic nie mówił na to jak bardzo mnie pochłonęło życie w simsach, chyba wie że musiałam uciec na chwile od rzeczywistościhaha, uwielbiam simsy, sama niedawno w 2 grałam, tak się wciągnęłam, że cały dzień mi zleciał momentalnie xd
w simsach 2 jest bara bara! i od razu dostajesz muzyczke jak się uda dziecko zrobićja ostatnio grałam w simsy pewnie z 20 lat temu i zastanawiam się czy dalej żeby mieć dziecko trzeba użyć kombinacji pocałuj i przytul wiele razy?
Nieeee skąd, teraz simsy mogą albo starać się o dziecko albo robić bara-bara Budują świadomość, że trzeba się zabezpieczać!ja ostatnio grałam w simsy pewnie z 20 lat temu i zastanawiam się czy dalej żeby mieć dziecko trzeba użyć kombinacji pocałuj i przytul wiele razy?