reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ja się jeszcze na lutowe załapie, a jak @ przyjdzie za tydzień i znów będę miała owu w 10dc to może jeszcze w maju wysikam 😎
No to się miniemy, ja tak właśnie przewiduje, że kolejną owulację powinnam mieć gdzieś w połowie czerwca (akurat zgra się z moimi urodzinami, więc motywacja jest podwójna 😅), więc u mnie wychodzi już marzec. Aczkolwiek w przyszłym roku wypada piękna data jaką jest 29 lutego i tak sobie myśle, że to byłaby idealna data na urodzenie dziecka 😂

@Bolilol ja też trzasnęłam dla Ciebie :)
To będzie miły weekend 😆😋
tak słyszałam, że co rusz były aktualizacje, nawet dzisiaj jak chciałam włączyć to jeszcze jakieś nowe się instalowały
Tak, na początku było masę błędów, ale już podobno jest ok 😁 Ja po długim czasie wróciłam teraz do moich simsów (proszę nie oceniać), tam przynajmniej moja simka rodzi dzieci 😂

Tak, na początku było masę błędów, ale już podobno jest ok 😁 Ja po długim czasie wróciłam teraz do moich simsów (proszę nie oceniać), tam przynajmniej moja simka rodzi dzieci 😂
haha, uwielbiam simsy, sama niedawno w 2 grałam, tak się wciągnęłam, że cały dzień mi zleciał momentalnie xd

ja ostatnio grałam w simsy pewnie z 20 lat temu🤭 i zastanawiam się czy dalej żeby mieć dziecko trzeba użyć kombinacji pocałuj i przytul wiele razy?😆

haha, uwielbiam simsy, sama niedawno w 2 grałam, tak się wciągnęłam, że cały dzień mi zleciał momentalnie xd
Ja na simsy muszę mieć fazę (i czas), akurat w majówkę idealnie się zgrało kiedy miałam zbyt dużo wolnego czasu i jednocześnie totalne dno emocjonalne 😁😅 Nawet mi facet nic nie mówił na to jak bardzo mnie pochłonęło życie w simsach, chyba wie że musiałam uciec na chwile od rzeczywistości 😅

reklama
ja ostatnio w 2 też trochę pograłam :) ale niedawno wróciłam do mojego nieśmiertelnego World of Warcraft, wraca mi faza raz na jakiś czas i muszę tak z 2 tygodnie pograć i zostawiam xD

Do góry