reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Maruusia cudna jest Twoja córeczka!
ja boje się jakoś wywoływać samej poród. Mam przed tym ogromny lek. Nie wiem dlaczego.

Paulina chyba w większości szpitali teraz tak jest ze po tygodniu jak mają miejsce to biorą na oddział i dają oksytocyne. Ale ja nie chce jeszcze tyle czekać :(

Amazonka ja w piątek tez mam wizytę. Mam nadzieję że choć jedna z nas będzie miała szyjkę skrucona.

Jolka pocieszające się tak jak ja ze pewnie poród zacznę nagle i bez większych wstępów przepowadajacych. To jedynie mnie trzyma.

reklama
hey dziewczyny! ja dzis po ktg, maly sie nie ruszal, spal. jestem dwa dni po terminie. polozna mi powiedziala, ze jesli w przeciagu 7 dni nic nie bedzie sie dziac to musze w poniedzialek udac sie na izbe przyjec. jak to jest u Was? jak myslicie czy jest sens sie denerwowac ze sie opoznia wszystko? bo juz nie wiem co myslec...
mi wczoraj mój gin powiedział jak zapytałam o wywoływanie- ze położna mi kazała sie położyć na wywoływanie powiedział ze tylko mnie wymęcza bo nic sie nie dzieje. a póki wszystko jest ok każe czekać, i przestałam sie denerwować ;) Najwyżej będziemy miec prezent na dzień Matki ;) i zamiast zodiakalnych byczkow będziemy mieć bliźniaki ;)

Maruusia jaka śliczna. Gratuluje!!

Maja kazał duzo spacerować, nie chodzi o wysiłek fizyczny przy sprzątaniu tylko o bujanie macicą przy chodzeniu :-D najzywżej zostane tu sama i bede sama ze sobą pisac ;) :baffled:

Wczoraj byłam na kontroli w szpitalu - doktor stwierdził, ze wszystko jest w porządku i pojawiło się niewielkie rozwarcie (1cm). Po południu odszedł mi czop sluzowy - także już jakieś postępy są

U mnie w poniedziałek było wszytko pozamykane i nic nie wskazywało na rychłe rozwiązanie. A tu w środę poszło raz dwa ;)

Powodzenia dziewczyny! Wszystkim życzę takiego porodu!

Gratulacje Marusia piękna malutka ,choć nie taka malutka ;)
Paulina no to kciki za szybki rozwój akcji

Ja nie owm czy słyszałyście o Kasi z lipcowek ? to straszne
Brak słów , m nadzieje rylko , ze wyjaśni sie dlaczego umarła . Wiem , że kupcowi bedą robiły akce zbierania potrzebnych rzeczy dla rodziny .
(*) :(

reklama
Do góry