reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Beata ,Mijaka gratulacje!!!!!super, że kolejne dzieciacxki są na świecie ☺My wczoraj wróciliśmy do domu,z karmieniem problemów wiekszych nie mam chociaż Tymcio czasami zlapie samą brodawke i wcale nie myśli inaczej.no ale mam nadzieje,że wywalcze lepszy chwyt i nie będzie tak bolało. ☺
Dziewczyny trzymam kciuki,żeby się u Was ruszyło szybciutko ...ja wypatrywalam skurczy a tu bylo tylko"cyk"wody odeszly i akcja sie zaczela ☺życzę tego każdej z Was jak najszybciej

bol krocza ja juz mam od 2 tygodni, ale zdecydowanie teraz coraz bardziej boli. skurczy tez nie mam, i w ogole czuje sie jak nie do porodu. jutro ktg , zobaczymy co powiedza. a myslalam ze urodze w terminie.

Maja u mnie to samo lekkie skurcze, i boli trochę szyjka oby jutro na wizycie oś się zadziało. Mój tez mnie opierdziela jak coś robię, więc działam jak go nie ma :rofl2: wczoraj poszedł na nockę to się wzięłam za łazienkę ;)

U mnie kompletnie brak jakichkolwiek zwiastunów zbliżającego się porodu- szyjka wysoko, zamknięta, brak skurczy, zero bólu czy parcia na szyjkę ... A ja wazę już 90 kg i czuje się jakbym zaraz miała pęknąć.

gratuluję dziewczyny :) kolejne majowe dzidziusie budzą ciepełko w serduchu :)

amazonka trzymam za Ciebie kciuki :) aby ruszyło i poszło raz dwa!

hey dziewczyny! ja dzis po ktg, maly sie nie ruszal, spal. jestem dwa dni po terminie. polozna mi powiedziala, ze jesli w przeciagu 7 dni nic nie bedzie sie dziac to musze w poniedzialek udac sie na izbe przyjec. jak to jest u Was? jak myslicie czy jest sens sie denerwowac ze sie opoznia wszystko? bo juz nie wiem co myslec...

reklama
O 8 rano łyknęłam 2 łyżki oleju rycynowego. Od 12:40 regularne skurcze co 10 min. O 15:00 przyjechalismy do szpitala, a o 17:40 urodziła się Tosia! 4050g, 58 cm. Nie pękłam nawet ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1432160029.437092.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432160029.437092.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432160029.437092.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 94
Do góry