Bella arytmia mnie meczy teraz czesciej z powodu ciazy i mój gin kazal mi zrobić holtera ekg a tego a propo ciśnienia to kardiolog dorzucil w sumie jak chodze po lekarzach zawsze mam wysokie i sie wszyscy dziwia .. jak dla mnie zawsze miałam wysokie. No ale wczoraj rano przed założeniem holtera w przychodni miałam 150/90 wiec za dużo:/ ale czulam się normalnie az sie przerazilam ze takie wysokie
reklama
Podobno jakas nie grozna tylko ze jak mialam wcześniej zakladane holtery to nie dopadaly mnie te skurcze co odczuwam teraz. Wczoraj mam nadzieje ze aparat wychwycil to co czuje te kolotania, wypadanie serca z rytmu nie wiem jak to opisac.. jak pytalam sie kardioliga czy moge miec dwie arytmie to powiedział ze tak .. okaze sie gdzieś 22.12 co wyszlo
Ja mialam holtera na samym.poczatku ciazy i bylo ok kilka skurczy dodatkowych tylko wyszło ale to podobno normalne. Teraz sa niestety dni ze czuje jak mi tam cos przeskakuje no a wczoraj trwalo to ze 4 sek. Biorę magnez i potas nic poza tym a Ty? Daj znac jak będziesz miala wyniki.
reklama