katagorka20 - niech inne laski się opowiedzą czy są za takim wątkiem ja chce w końcu zdjęcia wstawiać :-)
reklama
Obecnie to nie mam do niczego cierpliwości, denerwuje mnie prawie wszystko ale też i szybko mi przechodzi, a co do wątku zamkniętego to może być, w końcu piszemy tu o tylu nieraz prywatnych rzeczach że nie każdy musi je czytać, kto przypadkiem wejdzie.
Od samego rana dzwonię po lekarzach i dopiero teraz udało mi się dodzwonić i umówić się do chirurga. termin za 3 tyg :/
I jak tu siedzieć spokojnie, miłego dzionka
Od samego rana dzwonię po lekarzach i dopiero teraz udało mi się dodzwonić i umówić się do chirurga. termin za 3 tyg :/
I jak tu siedzieć spokojnie, miłego dzionka
jup
Fanka BB :)
Cześć, nie udzielam sie bo czytam głownie na aplikacji w tel. a nie umiem za bardzo pisać na tel ;-)
Dziś odczuwam dziwne ciągnecie jakby w pachwinach...nie wiem pierwszy raz coś takiego mam. Myślicie,że to mogą być wiązadła?
Zazdroszczę Wam (np. teraz katagorka20) takich ginekologów, do których można dzwonić i to jeszcze doradzać się w jakiś sprawach nie ginekologicznych,
mój twierdzi,że od innych spraw poza ginekologicznymi jest np. internista, dermatolog, laryngolog...itd
a oni też czasem nie wiedzą jak podejśc chorej ciężarnej. Niestety mam dolegliwości różne i ciągle obawy czy nie szkodzi coś dzieciom.
Ja mam wizytę w piątek i mam nadzieje,że będzie dobrze.
Dziś odczuwam dziwne ciągnecie jakby w pachwinach...nie wiem pierwszy raz coś takiego mam. Myślicie,że to mogą być wiązadła?
Zazdroszczę Wam (np. teraz katagorka20) takich ginekologów, do których można dzwonić i to jeszcze doradzać się w jakiś sprawach nie ginekologicznych,
mój twierdzi,że od innych spraw poza ginekologicznymi jest np. internista, dermatolog, laryngolog...itd
a oni też czasem nie wiedzą jak podejśc chorej ciężarnej. Niestety mam dolegliwości różne i ciągle obawy czy nie szkodzi coś dzieciom.
Ja mam wizytę w piątek i mam nadzieje,że będzie dobrze.
Hej ja juz po wizycie wszystko super dzidzia zdrowa rośnie przyziernosc karkowa w porzadku kość nosowa tez także bardzo się cieszę dzidzia ma 5,47 cm i możliwe ze chłopiec ale to nic pewnego i powie na następnej wizycie 28.11
Fotke wstawie wieczorkiem na odpowiedni wątek
Co do wątku zamkniętego jestem za sama o tym myslalam żebyśmy mogły lepiej się poznać
Od samego rana mialam straszne mdłości i mnie przeczyscilo przed chwila... Brr masakra...
Fotke wstawie wieczorkiem na odpowiedni wątek
Co do wątku zamkniętego jestem za sama o tym myslalam żebyśmy mogły lepiej się poznać
Od samego rana mialam straszne mdłości i mnie przeczyscilo przed chwila... Brr masakra...
reklama