reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Obecnie to nie mam do niczego cierpliwości, denerwuje mnie prawie wszystko ale też i szybko mi przechodzi, a co do wątku zamkniętego to może być, w końcu piszemy tu o tylu nieraz prywatnych rzeczach że nie każdy musi je czytać, kto przypadkiem wejdzie.
Od samego rana dzwonię po lekarzach i dopiero teraz udało mi się dodzwonić i umówić się do chirurga. termin za 3 tyg :/

I jak tu siedzieć spokojnie, miłego dzionka :)

Mitaginka- inaczej czulam rozciagajace sie wiezadla w 1 ciazy no nie wiem jutro mam wizyte az sie polozylam

Majowka- po co do chirurga? Cos mnie ominelo??

muszę usunąć moją ósemkę, która jakiś czas temu bolała no i złamałam nie dawno ząbka i mam sam korzeń do usunięcia więc trochę liczę że załatwię to za jednym raziem

Cześć, nie udzielam sie bo czytam głownie na aplikacji w tel. a nie umiem za bardzo pisać na tel ;-)
Dziś odczuwam dziwne ciągnecie jakby w pachwinach...nie wiem pierwszy raz coś takiego mam. Myślicie,że to mogą być wiązadła?
Zazdroszczę Wam (np. teraz katagorka20) takich ginekologów, do których można dzwonić i to jeszcze doradzać się w jakiś sprawach nie ginekologicznych,
mój twierdzi,że od innych spraw poza ginekologicznymi jest np. internista, dermatolog, laryngolog...itd
a oni też czasem nie wiedzą jak podejśc chorej ciężarnej. Niestety mam dolegliwości różne i ciągle obawy czy nie szkodzi coś dzieciom.
Ja mam wizytę w piątek i mam nadzieje,że będzie dobrze.

Cześć Dziewczyny!!! I ja chciałabym do Was dołączyć :) Termin mam na 20 maja... W pt mam wizytę i też żyję nadzieją, że z Maluchem wszystko dobrze... Pozdrawiam Was serdecznie!

Hej ja juz po wizycie wszystko super:) dzidzia zdrowa rośnie:) przyziernosc karkowa w porzadku kość nosowa tez także bardzo się cieszę:) dzidzia ma 5,47 cm i możliwe ze chłopiec ale to nic pewnego i powie na następnej wizycie 28.11
Fotke wstawie wieczorkiem na odpowiedni wątek:)
Co do wątku zamkniętego jestem za sama o tym myslalam żebyśmy mogły lepiej się poznać :)

Od samego rana mialam straszne mdłości i mnie przeczyscilo przed chwila... Brr masakra...

reklama
Do góry