reklama
kokardkaa
Fanka BB :)
Hej
zdrówka dla waszych dzieciaczków, my na szczęście zdrowi i oby tak pozostało.
Co do wątku zamkniętego to jestem za tylko żeby z aplikacji był dostępny bo ja tylko tak na forum zaglądam.
Czy ktoś dziś ma wizyty? Jak coś to &&&&&&&
zdrówka dla waszych dzieciaczków, my na szczęście zdrowi i oby tak pozostało.
Co do wątku zamkniętego to jestem za tylko żeby z aplikacji był dostępny bo ja tylko tak na forum zaglądam.
Czy ktoś dziś ma wizyty? Jak coś to &&&&&&&
karenm
Aaa Katagorka jeśli w nocy kaszel to może za suche powietrze? Dobrze wietrzycie przed snem. Jak bujaja grzejniki u was to może połóż mokry ręcznik na nim. Możesz też jak masz 8 inhalator zrobić wieczorem inhalacje z samej soli fizjologicznej.
Lisica u mnie na sierpniowkach dziewczyny dawały jakąś bronchovax i faktycznie pomagała.
Lisica u mnie na sierpniowkach dziewczyny dawały jakąś bronchovax i faktycznie pomagała.
katagorka20
Robiłam badania kalu. I wsio ok.
Wróciłam od pediatry i to co zwykle osluchowo czysta. Ma zaraz przyjsc pielęgniarka postawić jej bańki.
Wróciłam od pediatry i to co zwykle osluchowo czysta. Ma zaraz przyjsc pielęgniarka postawić jej bańki.
Robiłam badania kalu. I wsio ok.
Najważniejsze że czysta.
katagorka20
Najbardziej się teraz boję czegoś innego. Bo w przychodni prZed nami było dziecko z bostonska wysypka
Najbardziej się teraz boję czegoś innego. Bo w przychodni prZed nami było dziecko z bostonska wysypka
Wiesz co, od trzech tygodni u mojej Martynki w przedszkolu panuje bostonka. Na początku byłam przerażona i to bałam się o siebie tzn o maluszka. Ale minęły trzy tyg i na razie jest ok, a nawet najlepsza koleżanka Martyny tydzień temu w pt zachorowała. Nie sądzę abyście przez taką chwile to zalapaly. Poza tym dla naszych dziewczyn to nie jest groźne, co najwyżej uciążliwe, a dla ciężarnych najbardziej niebezpieczne niby na początku ciąży. Ja tym się pocieszam ;-)
reklama
Matik2012
Hej dziewczyny
Jeżeli chodzi o genetyczne Usg to jak najbardziej tak bo wszystko widać czy jest ok a jak nie to kolejne badania ewentualnie możliwość operacji i to uważam jest super sprawa bo mozna dzidzie naprawić i uratować
Natomiast Pappa to porażka
Wyniki 1 do 1200 niw jest lepszym od 1 do 6 bo nigdy nie wiemy czy my właśnie niejesetesmy tą 1
A z tego co czytałam to dziewczyny które miały bardzo małe prawdopodobieństwo i tak miały dziecko z chorobą
Wiec to Pappa bym dopuściła
Bo nic nie wnosi a sieje zamęt
Mi powychodzilo właśnie tysięczne ale i tak nie wyklucza ale usg piekne wiec szanse małe
Jeżeli chodzi o genetyczne Usg to jak najbardziej tak bo wszystko widać czy jest ok a jak nie to kolejne badania ewentualnie możliwość operacji i to uważam jest super sprawa bo mozna dzidzie naprawić i uratować
Natomiast Pappa to porażka
Wyniki 1 do 1200 niw jest lepszym od 1 do 6 bo nigdy nie wiemy czy my właśnie niejesetesmy tą 1
A z tego co czytałam to dziewczyny które miały bardzo małe prawdopodobieństwo i tak miały dziecko z chorobą
Wiec to Pappa bym dopuściła
Bo nic nie wnosi a sieje zamęt
Mi powychodzilo właśnie tysięczne ale i tak nie wyklucza ale usg piekne wiec szanse małe