reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Hej
zdrówka dla waszych dzieciaczków, my na szczęście zdrowi i oby tak pozostało.
Co do wątku zamkniętego to jestem za tylko żeby z aplikacji był dostępny bo ja tylko tak na forum zaglądam.
Czy ktoś dziś ma wizyty? Jak coś to &&&&&&& ;)

Katagorka- jestem za właśnie dlatego również nie dodaje zdjęć...a mogłabym mogłybyśmy się poznać..zobaczyć jak któraś wygląda jestem za taką zamkniętą grupą :D

Aaa Katagorka jeśli w nocy kaszel to może za suche powietrze? Dobrze wietrzycie przed snem. Jak bujaja grzejniki u was to może połóż mokry ręcznik na nim. Możesz też jak masz 8 inhalator zrobić wieczorem inhalacje z samej soli fizjologicznej.

Lisica u mnie na sierpniowkach dziewczyny dawały jakąś bronchovax i faktycznie pomagała.

Najbardziej się teraz boję czegoś innego. Bo w przychodni prZed nami było dziecko z bostonska wysypka

Wiesz co, od trzech tygodni u mojej Martynki w przedszkolu panuje bostonka. Na początku byłam przerażona i to bałam się o siebie tzn o maluszka. Ale minęły trzy tyg i na razie jest ok, a nawet najlepsza koleżanka Martyny tydzień temu w pt zachorowała. Nie sądzę abyście przez taką chwile to zalapaly. Poza tym dla naszych dziewczyn to nie jest groźne, co najwyżej uciążliwe, a dla ciężarnych najbardziej niebezpieczne niby na początku ciąży. Ja tym się pocieszam ;-)

reklama
Hej dziewczyny
Jeżeli chodzi o genetyczne Usg to jak najbardziej tak bo wszystko widać czy jest ok a jak nie to kolejne badania ewentualnie możliwość operacji i to uważam jest super sprawa bo mozna dzidzie naprawić i uratować
Natomiast Pappa to porażka
Wyniki 1 do 1200 niw jest lepszym od 1 do 6 bo nigdy nie wiemy czy my właśnie niejesetesmy tą 1
A z tego co czytałam to dziewczyny które miały bardzo małe prawdopodobieństwo i tak miały dziecko z chorobą
Wiec to Pappa bym dopuściła
Bo nic nie wnosi a sieje zamęt

Mi powychodzilo właśnie tysięczne ale i tak nie wyklucza ale usg piekne wiec szanse małe :)

Do góry