reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Obecnie to nie mam do niczego cierpliwości, denerwuje mnie prawie wszystko ale też i szybko mi przechodzi, a co do wątku zamkniętego to może być, w końcu piszemy tu o tylu nieraz prywatnych rzeczach że nie każdy musi je czytać, kto przypadkiem wejdzie.
Od samego rana dzwonię po lekarzach i dopiero teraz udało mi się dodzwonić i umówić się do chirurga. termin za 3 tyg :/

I jak tu siedzieć spokojnie, miłego dzionka :)

Mitaginka- inaczej czulam rozciagajace sie wiezadla w 1 ciazy no nie wiem jutro mam wizyte az sie polozylam

Majowka- po co do chirurga? Cos mnie ominelo??

muszę usunąć moją ósemkę, która jakiś czas temu bolała no i złamałam nie dawno ząbka i mam sam korzeń do usunięcia więc trochę liczę że załatwię to za jednym raziem

Cześć, nie udzielam sie bo czytam głownie na aplikacji w tel. a nie umiem za bardzo pisać na tel ;-)
Dziś odczuwam dziwne ciągnecie jakby w pachwinach...nie wiem pierwszy raz coś takiego mam. Myślicie,że to mogą być wiązadła?
Zazdroszczę Wam (np. teraz katagorka20) takich ginekologów, do których można dzwonić i to jeszcze doradzać się w jakiś sprawach nie ginekologicznych,
mój twierdzi,że od innych spraw poza ginekologicznymi jest np. internista, dermatolog, laryngolog...itd
a oni też czasem nie wiedzą jak podejśc chorej ciężarnej. Niestety mam dolegliwości różne i ciągle obawy czy nie szkodzi coś dzieciom.
Ja mam wizytę w piątek i mam nadzieje,że będzie dobrze.

Cześć Dziewczyny!!! I ja chciałabym do Was dołączyć :) Termin mam na 20 maja... W pt mam wizytę i też żyję nadzieją, że z Maluchem wszystko dobrze... Pozdrawiam Was serdecznie!

Hej ja juz po wizycie wszystko super:) dzidzia zdrowa rośnie:) przyziernosc karkowa w porzadku kość nosowa tez także bardzo się cieszę:) dzidzia ma 5,47 cm i możliwe ze chłopiec ale to nic pewnego i powie na następnej wizycie 28.11
Fotke wstawie wieczorkiem na odpowiedni wątek:)
Co do wątku zamkniętego jestem za sama o tym myslalam żebyśmy mogły lepiej się poznać :)

Od samego rana mialam straszne mdłości i mnie przeczyscilo przed chwila... Brr masakra...

reklama
Do góry