reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dzwoniłam do swojej ginekolog i mówi żeby się nie martwić może nie zarazimy się.A jakby to wtedy się do niej zgłosić i będziemy działać

reklama
Cześć dziewczyny, chciałam się umówić do innego gina na usg najlepiej z opcją 3d, na porządnym sprzęcie bo z ostatniego usg jakoś nie byłam zadowolona a tu jak na złość albo mega ceny albo brak terminu a zależy mi na początku przyszłego tyg bo mój parter przyjedzie a chcemy iść razem, a tu lipa :(

Aha jeszcze w corfamedzie powiedzieli mi ze na tak wczesnym etapie nie robi się usg w trójwymiarze ;/ Przecież nie które z was miały i nie było problemu

No to tak podsumowując temat genetycznych/prenatalnych, bo każdy nazywa jak chce, to wyniki mniej więcej pół na pół. Czyli chyba jeszcze muszę poczytać :)

Z innej beczki - podobno w szkołach panuje wszawica, więc oglądajcie swoje dzieciaczki, koleżanki córka niestety też załapała, ale to w zeszłym roku było i już jest ok. Ale mówili w wiadomościach w zeszłym tygodniu, więc lepiej mieć to na uwadze.

A jeszcze z innej beczki, zrobiłam w końcu w zeszłym miesiącu te badania ogólne krwi itp na NFZ, uznałam, że te jedne początkowe tak zrobie, a teraz jakiś horror, żeby wyniki odebrać. Muszę się umówić do mojego gina na NFZ, który jak się okazało w listopadzie przyjmuje tylko w dwa poniedziałki... I to wszystko tylko po to, żeby odebrać wyniki... Na szczęście 17go je odbiorę, a kolejna wizyta prywatna dopiero 26.11, więc będę je wreszcie miała.

Never ever NFZ :-) Raz byłam głupia - więcej nie będę ;-) Tak mi się przypomniało jak wyczułam ciśnienie w poście Majówki :D

Co do osobnego wątku, to nie mam nic przeciwko, oby tylko ten nie wymarł ;)

P.S. Jak u Was z nerwami? Bo moje zrobiły się niesamowicie krótkie :)

katagorka Didi i reszta też jestem za zamkniętym wątkiem. Na sierpniówkach coś takiego stworzyłyśmy. Ja też m in dlatego nie wrzucam zdjęć. Każdy może czytać, oglądać...

majówk@ bo na tym etapie te 3d wychodzą dziwne. Później znacznie lepieij widać dzieciaczka :)

Jeżeli chodzi i nerwy to nie wiem widzę tylko że jak mnie ktoś sprowokujr to ciśnienie sięga zenitu co wczesniej sie nie zdazało
I zależy mi bardo na czułości od męża jeśli jej nie mam to bardzo mi z tym źle :(

reklama
Kurczaki szłam i nagle taki ból mnie dziwny złapał... z kilka sek trwał i za minutkę znowu...ciekawa jestem czy to przez szwy które mi się po CC nie rozpuściły czy przez łożysko a może to skurcz mnie złapał??? sama nie wiem co to było...ale bolało

p.s a jakie ciśnienie macie??/tak z ciekawości

Do góry