reklama
kokardkaa
Fanka BB :)
Beata super wieści ja wizyte też mam pod koniec listopada
Vilena
Początkująca w BB
Witaj Verna!Cześć Dziewczyny!!! I ja chciałabym do Was dołączyć Termin mam na 20 maja... W pt mam wizytę i też żyję nadzieją, że z Maluchem wszystko dobrze... Pozdrawiam Was serdecznie!
Ja mam takiego stracha, że hej... w środę mam wizytę u innego ginekologa, żeby się skonsultować, a w czwartek u mojego. A dzisiaj już byłam krew pobrać na badanie CRP bo mi kazała zrobić.
Dzisiaj już wszyscy w pracy, a ja na L4 mam odpoczywać! Dla mnie masakra siedzieć na tyłku cały dzień :/
Matik2012
Beata gratuluje dużej dzidzi i udanej wizyty
Zapomnialam ze mi termin z 7 prEsunal sie na 6.05 a moze sie idą na 5 i beda same 5.05.2015 ha ha
Moi chłopcy maja 8.04.2002 ja mam 01.08.1981 śmiesznie nie
Zapomnialam ze mi termin z 7 prEsunal sie na 6.05 a moze sie idą na 5 i beda same 5.05.2015 ha ha
Moi chłopcy maja 8.04.2002 ja mam 01.08.1981 śmiesznie nie
vivid
Jeżeli chodzi i nerwy to nie wiem widzę tylko że jak mnie ktoś sprowokujr to ciśnienie sięga zenitu co wczesniej sie nie zdazało
I zależy mi bardo na czułości od męża jeśli jej nie mam to bardzo mi z tym źle
No ja raczej jestem impulsywna, ale w granicach normalności. A przez weekend byle jakie żarty wyprowadzały mnie z równowagi. A kulminacja była jak mąż powiedział, że ostatnio szybko jeżdżę. Gdybym miała gdzie, to bym się zatrzymała i zamieniła... No ale jak nie jeździć szybko, jak pół drogi trzeba się wlec za kimś, kto wyciągnął samochód z garażu pierwszy raz od jakichś poprzednich świąt i wybrał się na wyprawę na cmentarz... 40km/h...
Ciśnienie ostatnio miewałam 120/80 ale puls do 88.
Czy jak na wizycie dzień przed pełnym 14 tygodniem nic nie wspomniał o przezierności i o kości nosowej, to powinnam zacząć się martwić?
Mam wrażenie, że ciągle za czymś nie nadążam, że czegoś nie dopilnuję. W opisie usg napisał ze wszystko co tam wymienił jest prawidłowe, ale jakoś nadal się stresuję.
Matik2012
Moje ciśnienie 100/60 w tych granicach ale puls jak sie zdenerwuje to mam 107 szok
Czarnulka7891
hej hej...
ja za zamknietym watkiem czy coś jestem za, a nawet przeciw A to znaczy, że jak mnie weźmiecie i przygarniecie to jestem za
W czwartek mam wizytę jeszcze ostatnia u tego starego lekarza, i zastanawiam się czy w 13t6d ciąży dojrzy płeć malucha.... tak bym chciała juz wiedzieć ... az mnie skręca z ciekawości..
co do ciśnienie,w ciazy mam zawsze normalne, tylko puls większy...
a wczoraj nagle poleciał mi ciśnienie w dół do 90/60... czułam sie jak pijana w głowie mi wirowało i nie byłam w stanie głowy oderwać od poduszki...dopiero po herbacie- siekierze wróciłam do normalności...ale to była masakra jakaś
ja za zamknietym watkiem czy coś jestem za, a nawet przeciw A to znaczy, że jak mnie weźmiecie i przygarniecie to jestem za
W czwartek mam wizytę jeszcze ostatnia u tego starego lekarza, i zastanawiam się czy w 13t6d ciąży dojrzy płeć malucha.... tak bym chciała juz wiedzieć ... az mnie skręca z ciekawości..
co do ciśnienie,w ciazy mam zawsze normalne, tylko puls większy...
a wczoraj nagle poleciał mi ciśnienie w dół do 90/60... czułam sie jak pijana w głowie mi wirowało i nie byłam w stanie głowy oderwać od poduszki...dopiero po herbacie- siekierze wróciłam do normalności...ale to była masakra jakaś
kokardkaa
Vivid hehe też tak mam dlatego jak ognia unikam sobotnio niedzielnych wyjazdów gdzie jeden z drugim wietrzą auto i wloką sié góra 50km/ h
U mnie ciśnienie ok w granicach 110/70 a puls między 80-90
Vivid przezierność robią do 13tyd6d więc raczej już Ci tego badania nie zrobi bo wyniki nie btłyby miarodajne.
U mnie ciśnienie ok w granicach 110/70 a puls między 80-90
Vivid przezierność robią do 13tyd6d więc raczej już Ci tego badania nie zrobi bo wyniki nie btłyby miarodajne.
reklama
Czarnulka7891
w końcu się zmobilizowałam i zaklepałam położna
mój dobry duszek kazał mi dzwonić , pytać jakby były problemy czy cokolwiek, a w marcu mam przyjść i zameldować juz do szpitala... bo wcześniej podpisać trzeba umowę i wypełnić dokumenty żeby w trakcie porodu i skurczów nie wypełniać papierologi, a druga sprawa będziemy oglądać porodówkę
mój dobry duszek kazał mi dzwonić , pytać jakby były problemy czy cokolwiek, a w marcu mam przyjść i zameldować juz do szpitala... bo wcześniej podpisać trzeba umowę i wypełnić dokumenty żeby w trakcie porodu i skurczów nie wypełniać papierologi, a druga sprawa będziemy oglądać porodówkę