reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Jolus wspolczuje tych akcji z piesem ... a raczej z tymi chorymi cenami za wszystko :crazy:
Co do zabka , ja lata temu miałam chirurgicznie zrobiona 'kieszonke' na 8 ! tez nie miała miejsca żeby się przebic, wyjść na swiat, ciagle stan zapalny, masakra, pojechałam do kliniki chirurgii dentystycznej, zrobili zdjecie rtg i ciach ciach skalpelem - zabek miał już miejsce. To chyba lepsza opcja niż jakies dlutowanie :szok:
Zupy jeszcze nie jadlysmy, a kalarepki nie chciała.... :/

Aaa Styna my mamy Adidaski z myszka M. oraz płaszczyk... ale lepsza radocha jest z pizamka z Dzwoneczkiem, albo Upsy Daisy z In the Night Garden.. :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ja nie wiem o jakich bajkach Wy mówicie:) Chyba jakaś zacofana jestem:) U nas hitem jest Strażak Sam, Duduś Wesołek, Tomek i przyjaciele i Stacyjkowo:)

Jolek, współczuję akcji z piesem. I do tego te koszty... Masakra.
Futrzaczku, a jak tam Fifciu się czuje? Lepiej?
Styna, bo to nie Nadia psuje, to się samo psuje i jest popsute po prostu:)
Basiek, powodzenia na zakupach.

Witajcie.Ja niestety pisze ze szpitala.Mialam atak woreczka zolciowego w nocy.Teraz wszystko ustapilo i jestem druga dobe na glodowce.Dzidzia sie denerwuje i kopie.Lekarze maja zdania podzielone.Jeden operowalby i to laparoskopowo a drugi liczy ze kamienie sie rozejda.Boje sie strasznie i czekam na decyzje.Z dzieciem wszystko dobrze.Chcialam sie dowiedziec plec przy okazji i oczywiscie wystawilo ladnie pupke.Wiec na razie to niespodzianka.
Trzymajcie za nas kciuki.

Hejka :))

uff w końcu poćwiczyłam :) brakowało mi tego :))

Szymuś dzisiaj pierwszy raz na wycieczce całodniowej z przedszkolem , dzisiaj piękna pogoda więc mam nadzieję że będą się świetnie bawić. Potem z Filipkiem jedziemy po niego autobusem. :)

Madzik- tak tak już duuużo lepiej :) apetytu już dostał i humorki lepsze :) ha ha a jeśli chodzi o bajki to możemy pione przybić :-D:-) no jest jeszcze kilka innych bo z racji tego że nie mamy teraz mini mini oglądamy nickeloedon junior :)
Persefona- o rajuśku to komu teraz zaufać... ? trzymajcie się tam :)) jesteśmy z Wami :)

Persefona łączę się w bólu,ja już od miesiąca tfu tfu nie miałam ataku. Mam nadzieje ze dotrwasz do konca ciąży jednak bez operacji. Masz kamienie czy piasek?..Samo nie zniknie... TRZYMAJ SIĘ!!

Ciotki chciałam się pochwalić Jaga jest zdrowa i radosna,nie dała się zbadać:-D waży 1800g:-)

Cześć stokrotki moje:) . Ja dziś późno bo dzień mega intensywny. rano sprzątanie i prasowanie potem spacer z psem, plac zabaw z Igim zakupy szybki obiad i wizyta u weta. Nie udało mi się załatwić transportu więc taxi się bujnęliśmy. Całe szczęście piesio dobrze zareagował na wczorajsze zastrzyki więc dostał jeszcze dziś a od jutra mam mu tabletki podawać..Ufffff później spacer, kąpiel młodego i ogarnianie pobojowiska w domu.Udało mi się jeszcze ciasto strzelić, z torebki bo z torebki ale mam nadzieję że będzie dobre.
Aaaaaaa 26 M wraca.Już mi pisał dzisiaj że widział rozpiskę zabukowanych biletów:)

Igor dostał dziś zaległy prezent urodzinowy od mojej cioci -laptopa. Wieczór miał baaardzo zajęty:)

Persefona trzymak się słonko. A gdzie Twoje suwaczki???

Futrzcazku super że doktor taka przejęta (pewnie zrozumiała swój błąd), o aucie wiem :-p Cieszę się że z Fifim już lepiej, a jak Szymcio po wycieczce??

Poziomka no ładnie ładnie kręcone dziecię :) Widzę że wagą goni Styny synka:)

Madzik super Cię widzieć codziennie na Bb:)

Basiekk daj znak jak tam zakupki:)

Głowa mnie boli.Lecę pod prysznic.Chciałam jeszcze łazienkę ogarnąć ale już chyba rady nie dam.

Jestem zabiegana. Cały tydzień popołudniami robimy ogród, praca, dzieci, lekcje z Matim, a dziś miałam odetchnienie na zumbę. Teraz robię dla Mai placek smerfetkę. Będzie trochę gości, zrobimy kawę i grilla. Oby nie padało. Niestety babcia w szpitalu, rano jeszcze skoczę do niej i zakupy, i szykować wszystko będę.
Buziaki Kochane moje.

Matusia urlop masz?? A co babci się stało?? Buziak dla Majuni:*

Naszło mnie na malowanie paznokci więc jeszcze siedzę ale już zaraz zmykam do łóżka.

Hej Kochane:-*

Musze, musze, musze sie pochwalic. Wczoraj zaczelismy wkoncu kopac fundamenty:-)
No nareszcie cos rusza, duza droga przed nami ale damy rade!!!
A tu cos sie chmurzy dzisiaj:-(

Siedze cale dnie sama z malym, juz nie mam mu co wymyslac. Ach...

reklama
Hej!
Wzięłam się za siebie i co 2 dni chodzę wieczorem na rower:) Mam chociaż 45 minut dla siebie:)

Jolek, faktycznie intensywny dzionek miałaś. Pochwal się jakie ciacho upiekłaś:)
Aniu, gratuluję i zazdroszczę budowy:)
Poziomka, niech córcia dalej zdrowo rośnie!
Persefona, trzymaj się dzielnie kochana, ważne, że jesteście pod opieką.

Do góry